Taxi Expo, Expo Houten

Registratie voor Taxi Expo 2016 is nu geopend

De registratie voor Taxi Expo 2016 is officieel geopend. Kom ook naar dit jaarlijkse tweedaagse event voor de taxibranche op 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten. Taxi Expo wordt georganiseerd door vakblad TaxiPro in samenwerking met KNV Taxi.

Taxi Expo 2016 biedt:

Congres Contractvervoer

Dit jaar vindt de vijfde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Taxi-aanbestedingen staan centraal bij dit congres, wat onderdeel is van Taxi Expo 2016. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers, taxi-ondernemers en opdrachtgevers zoals gemeenten.

Het Congres Contractvervoer wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer. Het congres is op woensdag 12 oktober in Expo Houten. Aan het congres-gedeelte nemen jaarlijks 250 taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer deel, voornamelijk gemeenten en provincies.

Meer informatie via: www.taxi-expo.nl/congres-contractvervoer

Workshops

Taxi Expo 2016 is hét kennis-event voor de taxisector. Op beide dagen worden diverse workshops georganiseerd die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. TaxiPro.nl organiseert een aantal workshops die gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers van Taxi Expo 2016.

Meer informatie via: www.taxi-expo.nl/workshops

Vakbeurs

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo is de vakbeurs. Tientallen toeleveranciers in de taxibranche tonen hier jaarlijks hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Bekijk het overzicht van reeds aangemelde exposanten via: www.taxi-expo.nl/vakbeurs

Feestavond

Naast een interessante en leerzame dag, is Taxi Expo 2016 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij diverse mensen uit de taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er op beide dagen een algemene netwerkborrel op de beursvloer. Op woensdagavond organiseren we een feest voor de taxi- en touringcarbranche bij Hotel Van der Valk in Houten.

Meer informatie via: www.taxi-expo.nl/feestavond

Registratie

We nodigen je van harte uit om ook naar dit jaarlijkse evenement voor de taxibranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot Taxi Expo op op 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten.

Ga naar: www.taxi-expo.nl/registreren

registrerentaxiexpo

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Registratie voor Taxi Expo 2016 is nu geopend | TaxiPro
Taxi Expo, Expo Houten

Registratie voor Taxi Expo 2016 is nu geopend

De registratie voor Taxi Expo 2016 is officieel geopend. Kom ook naar dit jaarlijkse tweedaagse event voor de taxibranche op 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten. Taxi Expo wordt georganiseerd door vakblad TaxiPro in samenwerking met KNV Taxi.

Taxi Expo 2016 biedt:

Congres Contractvervoer

Dit jaar vindt de vijfde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Taxi-aanbestedingen staan centraal bij dit congres, wat onderdeel is van Taxi Expo 2016. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers, taxi-ondernemers en opdrachtgevers zoals gemeenten.

Het Congres Contractvervoer wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer. Het congres is op woensdag 12 oktober in Expo Houten. Aan het congres-gedeelte nemen jaarlijks 250 taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer deel, voornamelijk gemeenten en provincies.

Meer informatie via: www.taxi-expo.nl/congres-contractvervoer

Workshops

Taxi Expo 2016 is hét kennis-event voor de taxisector. Op beide dagen worden diverse workshops georganiseerd die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. TaxiPro.nl organiseert een aantal workshops die gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers van Taxi Expo 2016.

Meer informatie via: www.taxi-expo.nl/workshops

Vakbeurs

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo is de vakbeurs. Tientallen toeleveranciers in de taxibranche tonen hier jaarlijks hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Bekijk het overzicht van reeds aangemelde exposanten via: www.taxi-expo.nl/vakbeurs

Feestavond

Naast een interessante en leerzame dag, is Taxi Expo 2016 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij diverse mensen uit de taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er op beide dagen een algemene netwerkborrel op de beursvloer. Op woensdagavond organiseren we een feest voor de taxi- en touringcarbranche bij Hotel Van der Valk in Houten.

Meer informatie via: www.taxi-expo.nl/feestavond

Registratie

We nodigen je van harte uit om ook naar dit jaarlijkse evenement voor de taxibranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot Taxi Expo op op 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten.

Ga naar: www.taxi-expo.nl/registreren

registrerentaxiexpo

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.