BP Roosendaal

Nieuw tankstation BP in Roosendaal

Bron: BP

BP heeft zijn netwerk van tankstations opnieuw uitgebreid, ditmaal met een station op de Gastelseweg in Roosendaal. Deze locatie is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend voor de verkoop van brandstoffen.

Het station in Roosendaal werd eind december vorig jaar geopend. Op dit voormalige Shell-station kunnen klanten met hun BP-tankpas terecht voor alle gangbare brandstoffen. Daarnaast is de shop voorzien van allerhande producten en beschikt het zelfs over een artisanale bakkerij. Het station aan de Gastelseweg 210 is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend voor de verkoop van brandstoffen. Buiten de openingstijden van de shop kunnen klanten bij de buitenpaal terecht.

Besparing operationele kosten

Aan de pompen vindt men naast euro 95-benzine en diesel ook ultimate 98, ultimate diesel en brommix. Met uitzondering van die laatste zijn inmiddels alle genoemde brandstoffen voorzien van ACTIVE-technologie, dat bij continu gebruik helpt om vuil uit motoren te verwijderen en de vorming van nieuw vuil tegen te gaan. Hierdoor rijden voertuigen een stuk efficiënter, wat bedrijven helpt te besparen op operationele kosten. Het tankstation is verder voorzien van een roll-over wasstraat, twee jet-washes en stofzuigers.

Handig alternatief

BP Gastelseweg is strategisch gelegen in het noorden van Roosendaal, aan de rand van bedrijventerrein Borchwerf II. Dat maakt het station interessant voor de vele ondernemingen die op dat terrein gevestigd zijn. Bovendien ligt het tankstation op steenworp afstand van de A17 (afslag 20), waardoor het een handig alternatief is op de route tussen Dordrecht en Bergen op Zoom of Antwerpen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.