Taxi Expo 2017

Beursvloer Taxi Expo 2017 al voor de helft gevuld

De beursvloer van Taxi Expo 2017 begint al aardig gevuld te raken. Intussen hebben zich zo’n twintig exposanten officieel aangemeld. Samen zijn zij goed zijn voor ongeveer de helft van het aantal beschikbare meters op de beursvloer. Taxi Expo 2017 vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 in Expo Houten. 

Taxi Expo is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Het evenement bestaat uit een vakbeurs, diverse workshops en een apart congres-gedeelte over contractvervoer. De bezoekers zijn voornamelijk taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Ook onder meer toeleveranciers en adviseurs weten het evenement te vinden.

Nieuwe cao en innovaties

Het programma voor 2017 is volop in ontwikkeling en zal volop inspelen op belangrijke thema’s in de taxibranche. Zo zullen de nieuwe cao, digitalisering, aanbestedingen en innovaties uitgebreid aan de orde komen. Taxi Expo duurt dit jaar één dag, in tegenstelling tot de vorige editie. In 2016 duurde Taxi Expo twee dagen, omdat het evenement tegelijk met BusVision werd gehouden. Deze laatste beurs vindt eens in de twee jaar plaats.

Tevens vindt op 12 oktober de zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Aan het congres nemen taxibedrijven en opdrachtgevers van het doelgroepenvervoer deel. Het evenement wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met KNV.

Vroegboekkorting

Onderstaande exposanten hebben zich al aangemeld voor de vakbeurs, waaronder nieuwe deelnemers als Pensioenfonds Vervoer en inTaxiSolutions. Ook interesse om deel te nemen? Tot en met 30 april komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ga voor meer informatie naar: www.taxi-expo.nl/exposeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Beursvloer Taxi Expo 2017 al voor de helft gevuld | TaxiPro
Taxi Expo 2017

Beursvloer Taxi Expo 2017 al voor de helft gevuld

De beursvloer van Taxi Expo 2017 begint al aardig gevuld te raken. Intussen hebben zich zo’n twintig exposanten officieel aangemeld. Samen zijn zij goed zijn voor ongeveer de helft van het aantal beschikbare meters op de beursvloer. Taxi Expo 2017 vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 in Expo Houten. 

Taxi Expo is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Het evenement bestaat uit een vakbeurs, diverse workshops en een apart congres-gedeelte over contractvervoer. De bezoekers zijn voornamelijk taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Ook onder meer toeleveranciers en adviseurs weten het evenement te vinden.

Nieuwe cao en innovaties

Het programma voor 2017 is volop in ontwikkeling en zal volop inspelen op belangrijke thema’s in de taxibranche. Zo zullen de nieuwe cao, digitalisering, aanbestedingen en innovaties uitgebreid aan de orde komen. Taxi Expo duurt dit jaar één dag, in tegenstelling tot de vorige editie. In 2016 duurde Taxi Expo twee dagen, omdat het evenement tegelijk met BusVision werd gehouden. Deze laatste beurs vindt eens in de twee jaar plaats.

Tevens vindt op 12 oktober de zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Aan het congres nemen taxibedrijven en opdrachtgevers van het doelgroepenvervoer deel. Het evenement wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met KNV.

Vroegboekkorting

Onderstaande exposanten hebben zich al aangemeld voor de vakbeurs, waaronder nieuwe deelnemers als Pensioenfonds Vervoer en inTaxiSolutions. Ook interesse om deel te nemen? Tot en met 30 april komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ga voor meer informatie naar: www.taxi-expo.nl/exposeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.