Taxi Expo 2017 zeer succesvol verlopen

Taxi Expo 2017, dat op donderdag 12 plaatsvond in Expo Houten, is op een groot succes uitgedraaid. Niet eerder trok het evenement zoveel bezoekers in een jaar dat Taxi Expo uit één dag bestaat: zeker 1.100 mensen uit de branche wisten de vakbeurs en het Nationaal Congres Contractvervoer te vinden. Volgend jaar vindt Taxi Expo opnieuw in oktober plaats in Expo Houten.

Taxi Expo is het vakevent voor de Nederlandse taxisector. Een belangrijk onderdeel is de vakbeurs, waar dit jaar meer dan veertig exposanten hun producten en diensten lieten zien. Tegelijk met de beurs vond ook een reeks workshops plaats over een breed palet aan onderwerpen. Het ging onder meer over elektrische taxi’s, ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, de cao Taxivervoer, TTO’s en Taxiverordeningen en meer.

Expo Houten was tevens het decor van de zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer. In tegenstelling tot voorgaande jaren was ditmaal gekozen voor een opzet met parallel-sessies. Hier konden de deelnemers in kleinere groepen de onderwerpen beter uitdiepen. Deze opzet leidde tot beduidend meer interactie, dit tot tevredenheid van sprekers en deelnemers.

Taxi Innovatie Prijs

Op Taxi Expo 2017 werd ook de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Na een aantal jaren in de vergetelheid werd deze prijs nieuw leven in geblazen. Sneleentaxi.nl ging met de derde plaats aan de haal en de nieuwe Nissan Leaf werd tweede. Uiteindelijk werd de elektrische taxibus van Tribus de winnaar.

Taxi Expo 2017 werd afgesloten met een netwerkborrel en een netwerkdiner. Volgend jaar vindt het evenement opnieuw plaats in Expo Houten, dan weer tegelijk met BusVision. In 2018 zal Taxi Expo daarom weer een tweedaags evenement zijn, dat plaatsvindt op 10 en 11 oktober.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.