BIOS nieuw kantoor

BIOS-groep verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Vervoersbedrijf BIOS-groep gaat binnen Rotterdam verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor. Afgelopen vrijdag nam CEO Stef Hesselink de sleutels van het nieuwe onderkomen in ontvangst.

Het bedrijf is sinds 2012 gevestigd in Villa Trompenburg, een statige kantoorvilla in het Rotterdamse Kralingen. Door de groei van BIOS voldoet dit pand intussen niet meer aan de behoeften. Het werd geleidelijk te klein om er alle activiteiten onder te brengen. En omdat het pand uit 1859 een Rijksmonument is, was het ook niet goed mogelijk om het gebouw aan te passen.

Verhuizing

Daarom zal BIOS gaan verhuizen naar de Bahialaan 400, onderdeel van het Rotterdamse kantorenpark Brainpark III. Stef Hesselink nam als CEO van het vervoersbedrijf de sleutels in ontvangst uit handen van makelaar Ooms. De komende maanden moet de verhuizing zijn beslag krijgen, zodat de BIOS-groep vanaf eind 2019 vooruit kan op zijn nieuwe hoofdkantoor van 2.700 vierkante meter.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.