Kies de winnaars van de Taxi Innovatie Prijs en TaxiPro Awards

Wie gaan er aan de haal met de Taxi Innovatie Prijs en de TaxiPro Awards voor beste taxibedrijven? Stemmen kan tot en met zondag 6 oktober. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner waarmee Taxi Expo 2019 wordt afgesloten.

De Taxi Innovatie Prijs wordt voor het derde jaar op rij toegekend aan een vernieuwd product of innovatieve dienst waar de taxisector echt mee vooruit kan. Op de awardpagina staat een korte omschrijving van alle genomineerden met een link naar hun websites en naar het stemformulier. De genomineerden zijn:

  • Waterstoftaxi Toyota Mirai – Toyota
  • Dispatchtool en chauffeursnetwerk – Dispatch Connect Services
  • Lagevloerbus Civitas Economy – Tribus
  • Betaalsysteem BPme – BP
  • Peugeot Traveller rolstoeltaxi, Freedom Auto Aanpassingen
  • Volkswagen e-Crafter rolstoelbus, Volkswagen
  • Qairos taxi-app, Qairos

Bekijk de genomineerden & stem

Taxibedrijf van het jaar

De afgelopen tijd konden er taxichauffeurs en taxibedrijven worden voorgedragen voor de TaxiPro Awards 2019. Op basis van de inzendingen is besloten geen prijzen uit te reiken aan chauffeurs straattaxi en doelgroepenvervoer. In plaats daarvan wordt in twee categorieën het Taxibedrijf van het Jaar 2019 verkozen, namelijk kleine onderneming en middelgrote / grote onderneming. Dit zijn de genomineerden:

Beste Taxibedrijf – kleine ondernemingen

Beste Taxibedrijf – middelgrote en grote ondernemingen

Bekijk de genomineerden & stem

Taxi Expo 2019

Stemmen op je favorieten kan van maandag 30 september tot en met zondag 6 oktober. Op donderdag 10 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens het netwerkdiner bij Van der Valk in Houten waarmee Taxi Expo 2019 wordt afgesloten. Deelname aan de beurs en workshops is gratis, voor het bijwonen van het netwerkdiner wordt een bijdrage van 75 euro gevraagd.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.