Twee nieuwe franchisenemers voor De Vier Gewesten

Vervoersbedrijf De Vier Gewesten (DVG) heeft recent twee nieuwe franchisenemers verwelkomd. Het gaat om Taxi Toet en Taxi Service Oldebroek.

Taxi Toet heeft zo’n twintig medewerkers die vooral parttime en op afroepbasis werken. Voor DVG gaat dit bedrijf het vervoer in het gebied boven het Noordzeekanaal verzorgen. Daar is nog geen andere franchisenemer actief. Taxi Service Oldebroek heeft zes medewerkers en zes personen tot zijn beschikking. Het bedrijf is actief in Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Biddinghuizen en Dronten.

Honderd aangesloten bedrijven

DVG is een landelijk opererende franchiseorganisatie voor taxi- en touringcarbedrijven. Het bedrijf werd in 1992 opgericht en kent inmiddels zo’n honderd aangesloten bedrijven. Ten tijde van het 25-jarig jubileum jaar interviewde TaxiPro directeur Wim Brouwer over de geschiedenis en activiteiten van het bedrijf: ‘Voor taxibedrijven is het steeds vaker alles of niets’.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Twee nieuwe franchisenemers voor De Vier Gewesten”

Mark Berentssen|21.11.19|15:06

2 nieuwe? Dat schiet niet echt op natuurlijk want de volgende partijen zijn door de jaren heen weggevallen:
-Ordelman,
-Scheurs,
-Van der Laan,
-De Roo,
-Schuil,
-Verhoef,
-Besseling/Bestax,
-Hoogeboom,
-Jansen Taxi ;-) Van Gerwen natuurlijk,
-Hoek Vervoer uit Zeist,
-Schoonhoven-Buijtendijk
-Helbro,
-TCR die uit Raalte,
Dus volgens mij komen er nog een paar tekort.