Marlies Meesters

Marlies Meesters nieuwe directeur ZCN

Foto: ZCN / BIOS-groep

Marlies Meesters is op 1 september van start gegaan als directeur van ZCN, dat onderdeel is van de BIOS-groep. Met haar aanstelling is de directie van het vervoersbedrijf weer compleet.

Per 1 juni trad Stef Hesselink na ruim twintig jaar terug als ceo van de BIOS-groep. Daarmee kwam een bescheiden transfercarrousel op gang. Hesselink maakte plaats voor René van der Veer, die in het verleden al directeur van ZCN was. Dat was hij de afgelopen maanden ook op interim-basis, want Laurens van Remortele vertrok weer als directeur van ZCN om Van der Veer bij Transvision op te volgen. En ook de opvolger van Van Remortele, Marlies Meesters, heeft een verleden bij Transvision.

Geen vreemde in vervoerswereld

“Ik heb de afgelopen drie jaar gewerkt als Head of Operations & Projects bij XXimo, een mobiliteitskaartaanbieder voor de zakelijke markt”, schrijft Meesters in een toelichting op haar aanstelling. “Daarvoor was ik manager Business Development bij Transvision, dus de vervoerswereld is mij zeker niet vreemd. Ik kijk er erg naar uit om in mijn nieuwe rol als directeur van ZCN te bouwen aan een mooie toekomst.”

Meesters geeft ook aan dat met haar aantreden het directieteam van de BIOS-groep weer compleet is. Dat bestaat naast haarzelf uit René van de Veer (ceo), Quintin van Gemert (innovatie), Jan-Willem Versluis (financiën) en Martijn van Leeuwen (directiesecretaris). Sinds 1 juni werkt BIOS bovendien met een raad van toezichthouders, bestaande uit Stef Hesselink, Aad Romijn en voorzitter Rob van Holten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Marlies Meesters nieuwe directeur ZCN | TaxiPro
Marlies Meesters

Marlies Meesters nieuwe directeur ZCN

Foto: ZCN / BIOS-groep

Marlies Meesters is op 1 september van start gegaan als directeur van ZCN, dat onderdeel is van de BIOS-groep. Met haar aanstelling is de directie van het vervoersbedrijf weer compleet.

Per 1 juni trad Stef Hesselink na ruim twintig jaar terug als ceo van de BIOS-groep. Daarmee kwam een bescheiden transfercarrousel op gang. Hesselink maakte plaats voor René van der Veer, die in het verleden al directeur van ZCN was. Dat was hij de afgelopen maanden ook op interim-basis, want Laurens van Remortele vertrok weer als directeur van ZCN om Van der Veer bij Transvision op te volgen. En ook de opvolger van Van Remortele, Marlies Meesters, heeft een verleden bij Transvision.

Geen vreemde in vervoerswereld

“Ik heb de afgelopen drie jaar gewerkt als Head of Operations & Projects bij XXimo, een mobiliteitskaartaanbieder voor de zakelijke markt”, schrijft Meesters in een toelichting op haar aanstelling. “Daarvoor was ik manager Business Development bij Transvision, dus de vervoerswereld is mij zeker niet vreemd. Ik kijk er erg naar uit om in mijn nieuwe rol als directeur van ZCN te bouwen aan een mooie toekomst.”

Meesters geeft ook aan dat met haar aantreden het directieteam van de BIOS-groep weer compleet is. Dat bestaat naast haarzelf uit René van de Veer (ceo), Quintin van Gemert (innovatie), Jan-Willem Versluis (financiën) en Martijn van Leeuwen (directiesecretaris). Sinds 1 juni werkt BIOS bovendien met een raad van toezichthouders, bestaande uit Stef Hesselink, Aad Romijn en voorzitter Rob van Holten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.