TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

Tot voor kort had de organisatie het vertrouwen en de hoop dat het evenement door kon gaan, uiteraard in aangepaste vorm om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Maar de laatste tijd loopt het aantal coronabesmettingen in Nederland snel op. Bovendien zijn er nu aangescherpte maatregelen genomen om dat tij te keren. In zo’n situatie is het niet langer verstandig om elkaar als sector te ontmoeten in Houten. Taxi Expo wordt daarom doorgeschoven naar mei of juni 2021.

Congres Contractvervoer online

Wat wel doorgaat, is het Nationaal Congres Contractvervoer. Weliswaar niet meer met een fysieke bijeenkomst, maar wel als volledig webinar. Het programma heeft de impact van corona op het Nederlandse doelgroepenvervoer als thema. Inschrijven voor deelname kan tot kort voor het webinar zelf. Dat vindt in zijn geheel op donderdag 8 oktober plaats en achteraf ontvangen alle deelnemers een terugkijklink.

Verder wordt gekeken naar mogelijkheden om de workshops die op het programma stonden op een andere manier aan te bieden. En TaxiPro zal de komende tijd werken aan nieuwe producten en diensten die passen bij de huidige omstandigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online | TaxiPro
TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

Tot voor kort had de organisatie het vertrouwen en de hoop dat het evenement door kon gaan, uiteraard in aangepaste vorm om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Maar de laatste tijd loopt het aantal coronabesmettingen in Nederland snel op. Bovendien zijn er nu aangescherpte maatregelen genomen om dat tij te keren. In zo’n situatie is het niet langer verstandig om elkaar als sector te ontmoeten in Houten. Taxi Expo wordt daarom doorgeschoven naar mei of juni 2021.

Congres Contractvervoer online

Wat wel doorgaat, is het Nationaal Congres Contractvervoer. Weliswaar niet meer met een fysieke bijeenkomst, maar wel als volledig webinar. Het programma heeft de impact van corona op het Nederlandse doelgroepenvervoer als thema. Inschrijven voor deelname kan tot kort voor het webinar zelf. Dat vindt in zijn geheel op donderdag 8 oktober plaats en achteraf ontvangen alle deelnemers een terugkijklink.

Verder wordt gekeken naar mogelijkheden om de workshops die op het programma stonden op een andere manier aan te bieden. En TaxiPro zal de komende tijd werken aan nieuwe producten en diensten die passen bij de huidige omstandigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.