Standplaats Rotterdam CS. Foto: Jan Kok

Elisabetta Santangelo nieuwe redacteur TaxiPro.nl

Standplaats Rotterdam CS. Foto: Jan Kok (onbeperkt gebruik)

Elisabetta Santangelo is op maandag 8 februari aan de slag gegaan als redacteur van TaxiPro. In die rol is zij de opvolger van Vincent Krabbendam, die nu binnen uitgeverij ProMedia redacteur is van Infrasite.

Elisabetta was tot voor kort werkzaam als redacteur en verslaggever bij de lokale omroep RTV Ronde Venen en bij de lokale krant de Nieuwe Meerbode. Daarnaast is ze afgelopen zomer na het behalen van haar bachelor Communicatiewetenschap afgestudeerd voor de master Journalistiek aan de Vrije Universiteit. De kennis en ervaring die ze heeft opgedaan zet ze vanaf nu in om elke werkdag artikelen voor TaxiPro te schrijven. Elisabetta gaat ook meewerken aan de tv-uitzendingen en (online) evenementen van TaxiPro.

Personenvervoer en Verkeer

Met de komst van Elisabetta is er een einde gekomen aan de rol van Vincent Krabbendam als TaxiPro-redacteur. Hij deed dit werk een kleine vijf jaar. Nu gaat hij zich binnen het team Personenvervoer en Verkeer van ProMedia bezighouden met de ontwikkeling van Infrasite.nl. Daarnaast blijft hij hoofdredacteur van dat team, waarbinnen ook TaxiPro, OVPro, VerkeersNet en TaxiPro.be worden gemaakt. De redactie van TaxiPro blijft gewoon bereikbaar via redactie@taxipro.nl.

Auteur: Vincent Krabbendam

5 reacties op “Elisabetta Santangelo nieuwe redacteur TaxiPro.nl”

mike van Wanum|08.02.21|10:49

Succes beiden en hopelijk snel weer wat meer positief taxinieuws .

Taxi Volendam|08.02.21|14:52

In deze moeilijke tijden is er veel te doen en te verbeteren in onze sector, waar eigenlijk niet.
Daarom hoop ik dat je aandacht zal hebben voor de vele problemen in onze bedrijfstak.
Elisabetta , succes! En dank aan Vincent Krabbendam.

Danny Kastelijn|08.02.21|16:30

Het zou mooi zijn als er een keer echte artikelen verschijnen van de situatie zoals die nu is. Ook wat meer kritische artikelen mbt bijvoorbeeld TX-keur en Kiwa zijn welkom, ipv van al die half gesponsorde rooskleurige artikelen.

Peter Vriens|09.02.21|12:34

We mogen blij zijn met TaxiPro.
Je kan er als Taxiondernemer je mening kwijt, wat voordien nauwelijks nog ergens kon bij een landelijke organisatie.
Na het samengaan in 1990 van KNVTO met FNOP is KNV ontstaan.
De destijds kleinere ondernemer, bij FNOP aangesloten, krijgt inmiddels 30 jaar nauwelijks aandacht voor zijn problemen, ook mede door tijdgebrek en motivatie om vergaderingen te bezoeken.
TaxiPro is dan ook uitermate geschikt om je problemen te delen.

Jeroen van Neer|11.02.21|15:13

We hebben jarenlang goed samengewerkt Vincent. Ik hoop eenzelfde goed contact op te kunnen bouwen met Elisabetta. En natuurlijk hoop ik dat we elkaar dit jaar weer live kunnen treffen op het congres! Voor nu dank en succes