Foto Brookhuis

Drie nieuwe Mercedes-Benz touringcars voor Brookhuis Busreizen

Erwin Brookhuis (links), Bart van der Ham (midden) en Koen Ziemerink (rechts) op de foto met hun nieuwe aanwinsten. Foto: Brookhuis Groep

Brookhuis Busreizen, een van de business units van de Brookhuis Groep, heeft haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe Tourismo 17 RHD en twee nieuwe twee Intouro’s van Mercedes-Benz. Koen Ziemerink, manager bij Busreizen, is maar wat blij met de nieuwe aanwinsten. “Met deze investering houden we ons wagenpark jong en modern. Dat is goed voor het milieu, en fijn voor onze passagiers én chauffeurs.”

De touringcars die Brookhuis heeft aangeschaft zijn compleet uitgerust. Volgens het vervoersbedrijf gooit vooral de Tourismo grote ogen. Hij beschikt namelijk over 61+2+1 zitplaatsen en is onder meer uitgerust met een keuken, toilet, USB-aansluitingen voor alle passagiers, 230v- stopcontacten, dodehoekassistentie, een 360-graden camerasysteem en een extra brandstoftank.

“De Tourismo gaat rijden in binnen- en buitenland. We hebben hem nog maar net, maar we zijn er al mee naar Oostenrijk geweest voor een wintersportvakantie. Onze chauffeurs waren super tevreden. Dat zegt genoeg over onze keuze voor Mercedes-Benz. Afwerking, rijgedrag, geluidsniveau, het is allemaal topkwaliteit”, aldus Ziemerink.

Nauwe straten

De Intouro’s worden door Brookhuis onder meer ingezet voor het leerlingenvervoer in de gemeente Enschede en andere ritten in de regio. Koen Ziemerink heeft er zelf ook al in gereden en is zeer te spreken over deze alleskunner van Mercedes-Benz: “Hij rijdt heerlijk en is ook erg handzaam. We rijden er veel mee in de stad, in omgevingen waar de ruimte vaak nogal krap is, met veel nauwe straten. Maar de Intouro kan dat uitstekend aan.”

De drie nieuwe aanwinsten van Brookhuis
De drie nieuwe aanwinsten van Brookhuis.

De Intouro biedt plek aan 56 passagiers, ruim voldoende voor de doelen waarvoor Brookhuis hem inzet. “De leerlingen die we vervoeren zitten in een moderne, veilige bus met een milieuvriendelijke Euro-6 motor. Beter kan het niet.”

Tot slot heeft de manager nog wat warme woorden over voor de chauffeurs die voor Brookhuis de ritten verzorgen. “Ze zijn altijd met plezier onderweg en we krijgen regelmatig ook nieuwe klanten door de goede berichten over onze chauffeurs. Dat is een groot compliment voor hen. In feite zijn ze de spil waar alles om draait”, zo besluit Ziemerink.

FC Twente

Naast het leerlingenvervoer, verzorgt Brookhuis Busreizen ook het vervoer van diverse teams van voetbalclubs als FC Twente en Heracles. “Daar hebben we speciale spelersbussen voor, die duidelijk herkenbaar zijn. Het is mooi om die teams weg te brengen. En ze doen het trouwens goed op het voetbalveld. Vooral van FC Twente word ik als supporter momenteel erg blij, wie weet worden ze nog kampioen in de eredivisie”, besluit Ziemerink met een brede glimlach.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Drie nieuwe Mercedes-Benz touringcars voor Brookhuis Busreizen | TaxiPro
Foto Brookhuis

Drie nieuwe Mercedes-Benz touringcars voor Brookhuis Busreizen

Erwin Brookhuis (links), Bart van der Ham (midden) en Koen Ziemerink (rechts) op de foto met hun nieuwe aanwinsten. Foto: Brookhuis Groep

Brookhuis Busreizen, een van de business units van de Brookhuis Groep, heeft haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe Tourismo 17 RHD en twee nieuwe twee Intouro’s van Mercedes-Benz. Koen Ziemerink, manager bij Busreizen, is maar wat blij met de nieuwe aanwinsten. “Met deze investering houden we ons wagenpark jong en modern. Dat is goed voor het milieu, en fijn voor onze passagiers én chauffeurs.”

De touringcars die Brookhuis heeft aangeschaft zijn compleet uitgerust. Volgens het vervoersbedrijf gooit vooral de Tourismo grote ogen. Hij beschikt namelijk over 61+2+1 zitplaatsen en is onder meer uitgerust met een keuken, toilet, USB-aansluitingen voor alle passagiers, 230v- stopcontacten, dodehoekassistentie, een 360-graden camerasysteem en een extra brandstoftank.

“De Tourismo gaat rijden in binnen- en buitenland. We hebben hem nog maar net, maar we zijn er al mee naar Oostenrijk geweest voor een wintersportvakantie. Onze chauffeurs waren super tevreden. Dat zegt genoeg over onze keuze voor Mercedes-Benz. Afwerking, rijgedrag, geluidsniveau, het is allemaal topkwaliteit”, aldus Ziemerink.

Nauwe straten

De Intouro’s worden door Brookhuis onder meer ingezet voor het leerlingenvervoer in de gemeente Enschede en andere ritten in de regio. Koen Ziemerink heeft er zelf ook al in gereden en is zeer te spreken over deze alleskunner van Mercedes-Benz: “Hij rijdt heerlijk en is ook erg handzaam. We rijden er veel mee in de stad, in omgevingen waar de ruimte vaak nogal krap is, met veel nauwe straten. Maar de Intouro kan dat uitstekend aan.”

De drie nieuwe aanwinsten van Brookhuis
De drie nieuwe aanwinsten van Brookhuis.

De Intouro biedt plek aan 56 passagiers, ruim voldoende voor de doelen waarvoor Brookhuis hem inzet. “De leerlingen die we vervoeren zitten in een moderne, veilige bus met een milieuvriendelijke Euro-6 motor. Beter kan het niet.”

Tot slot heeft de manager nog wat warme woorden over voor de chauffeurs die voor Brookhuis de ritten verzorgen. “Ze zijn altijd met plezier onderweg en we krijgen regelmatig ook nieuwe klanten door de goede berichten over onze chauffeurs. Dat is een groot compliment voor hen. In feite zijn ze de spil waar alles om draait”, zo besluit Ziemerink.

FC Twente

Naast het leerlingenvervoer, verzorgt Brookhuis Busreizen ook het vervoer van diverse teams van voetbalclubs als FC Twente en Heracles. “Daar hebben we speciale spelersbussen voor, die duidelijk herkenbaar zijn. Het is mooi om die teams weg te brengen. En ze doen het trouwens goed op het voetbalveld. Vooral van FC Twente word ik als supporter momenteel erg blij, wie weet worden ze nog kampioen in de eredivisie”, besluit Ziemerink met een brede glimlach.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.