De oude en nieuwe eigenaar van CITAX Nijmegen
Wisseling van de wacht

Rob de Haan nieuwe eigenaar CITAX Nijmegen

Links voormalig eigenaar Richard Thijssen (nu CITAX Den Bosch Electric) en rechts Rob de Haan, de nieuwe eigenaar. Foto: CITAX Nijmegen

Rob de Haan is sinds begin deze maand de nieuwe eigenaar van CITAX Nijmegen. Hij neemt het stokje over van de afzwaaiende Richard Thijssen, die het nieuws zelf op LinkedIn zette. Thijssen zet op zijn beurt zijn werkzaamheden voort bij CITAX Den Bosch Electric. 

“Ik ben een paar maanden geleden voor de liefde naar Den Bosch verhuisd”, zegt Thijssen over de beslissing om het stokje over te dragen aan Rob de Haan. “Binnen een half jaar tijd zijn we daar van één naar zes auto’s gegaan. Ik draag mijn bedrijf, wel een beetje met pijn in het hart, over aan een starter die goede plannen met CITAX Nijmegen heeft. Zo wil hij het bedrijf wat meer uitbreiden, zoals het vroeger was. Die ambitie had ik zelf niet meer, want ik ben al ouder dan zestig.”

Tesla’s

“Daarom ben ik blij dat ik weer werkzaam ben in dezelfde stad waar ik woon”, vervolgt Thijssen zijn verhaal. “Die combinatie is erg fijn. Daarnaast werk ik momenteel samen met een collega die elektrisch rijdt. We beschikken nu over twee Tesla’s, twee Mercedessen, een Seat en een Volvo. We kunnen hier alles rijden, eigenlijk wat we ook in Nijmegen hebben gedaan. Daar beschikten we in totaal over twaalf auto’s, dankzij samenwerkingen met collega-taxibedrijven. Dat gaan we hier in Den Bosch ook voor elkaar proberen te krijgen. Dat is superleuk.”

Meter

Tot slot signaleert Richard Thijssen nu al de nodige verschillen tussen Den Bosch en Nijmegen. “Zo wordt hier in Den Bosch meer op de meter gereden. In Nijmegen daarentegen moet alles goedkoop, altijd prijsafspraken. Hier heb je dat een stuk minder. Daarnaast ligt de prijs per gereden kilometer ook een stuk hoger als in Nijmegen. Ook dat was natuurlijk een belangrijke afweging die ik heb meegewogen in mijn beslissing”, zo besluit Thijssen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rob de Haan nieuwe eigenaar CITAX Nijmegen | TaxiPro
De oude en nieuwe eigenaar van CITAX Nijmegen
Wisseling van de wacht

Rob de Haan nieuwe eigenaar CITAX Nijmegen

Links voormalig eigenaar Richard Thijssen (nu CITAX Den Bosch Electric) en rechts Rob de Haan, de nieuwe eigenaar. Foto: CITAX Nijmegen

Rob de Haan is sinds begin deze maand de nieuwe eigenaar van CITAX Nijmegen. Hij neemt het stokje over van de afzwaaiende Richard Thijssen, die het nieuws zelf op LinkedIn zette. Thijssen zet op zijn beurt zijn werkzaamheden voort bij CITAX Den Bosch Electric. 

“Ik ben een paar maanden geleden voor de liefde naar Den Bosch verhuisd”, zegt Thijssen over de beslissing om het stokje over te dragen aan Rob de Haan. “Binnen een half jaar tijd zijn we daar van één naar zes auto’s gegaan. Ik draag mijn bedrijf, wel een beetje met pijn in het hart, over aan een starter die goede plannen met CITAX Nijmegen heeft. Zo wil hij het bedrijf wat meer uitbreiden, zoals het vroeger was. Die ambitie had ik zelf niet meer, want ik ben al ouder dan zestig.”

Tesla’s

“Daarom ben ik blij dat ik weer werkzaam ben in dezelfde stad waar ik woon”, vervolgt Thijssen zijn verhaal. “Die combinatie is erg fijn. Daarnaast werk ik momenteel samen met een collega die elektrisch rijdt. We beschikken nu over twee Tesla’s, twee Mercedessen, een Seat en een Volvo. We kunnen hier alles rijden, eigenlijk wat we ook in Nijmegen hebben gedaan. Daar beschikten we in totaal over twaalf auto’s, dankzij samenwerkingen met collega-taxibedrijven. Dat gaan we hier in Den Bosch ook voor elkaar proberen te krijgen. Dat is superleuk.”

Meter

Tot slot signaleert Richard Thijssen nu al de nodige verschillen tussen Den Bosch en Nijmegen. “Zo wordt hier in Den Bosch meer op de meter gereden. In Nijmegen daarentegen moet alles goedkoop, altijd prijsafspraken. Hier heb je dat een stuk minder. Daarnaast ligt de prijs per gereden kilometer ook een stuk hoger als in Nijmegen. Ook dat was natuurlijk een belangrijke afweging die ik heb meegewogen in mijn beslissing”, zo besluit Thijssen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.