Taxibusje van Taxi Dorenbos
Vanaf 1 januari 2024

Taxi Dorenbos neemt Taxi NOF over: ‘Hebben een goed bod gehad’

Taxibusje van Taxi Dorenbos. Foto: Shutterstock/Ronald Wilfred Jansen

Het Drentse Taxi Dorenbos neemt het Friese Taxi NOF over. De eigenaren van het laatstgenoemde vervoersbedrijf, hebben besloten Taxi NOF te verkopen. Door de overname mag Taxi Dorenbos per 1 januari 2024 zo’n tachtig nieuwe chauffeurs en vijftig voertuigen verwelkomen. “Het is onze ambitie om nog verder te groeien.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.