Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Aanbesteding

Oosterhout zoekt vervoerders voor gymvervoer

Foto ter illustratie.Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Oosterhout besteedt het gymvervoer aan voor scholieren naar sporthallen en gymzalen. Dat heeft de Noord-Brabantse gemeente bekend gemaakt via TenderNet. Ze zoeken in totaal drie opdrachtnemers voor een eerste periode van 24 maanden, met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

De opdracht betreft het vervoer van (groepen) leerlingen van Oosterhoutse scholen naar (gemeentelijke) sporthallen/gymzalen in Oosterhout en de kerndorpen Den Hout, Dorst en Oosteind. “Jaarlijks wordt er middels een minicompetitie met één, twee of drie raamcontractant(en) een nadere overeenkomst afgesloten voor het gymvervoer”, merkt de gemeente daarbij op.

Voor de selectiecriteria kijkt Oosterhout onder meer naar financiële draagkracht, kwaliteitsborging en ervaring. Vervoersbedrijven hebben tot 1 mei 2023 de tijd om zich voor deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.