Taxi Innovatie Prijs 2023
Taxi Expo '23

Taxi Innovatie Prijs: laatste kans om te stemmen

Qatch, Taxi Order Point en Zego zijn dit jaar genomineerd voor de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Er kan alleen vandaag, woensdag 15 november, tot 11.20 uur worden gestemd op de genomineerden van de Taxi Innovatie Prijs 2023. De winnaar wordt vanmiddag bekendgemaakt aan het einde van het Nationaal Congres Contractvervoer. 

In totaal zijn drie partijen in de race om de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs.

Taxi Order Point

Taxi Order Point (TOP) is een van hen. TOP faciliteert vervoerders door snel en efficiënt boekingen te genereren via een enkelvoudige scan van een QR-code. Door een portaal op te zetten via het dashboard, kan de vervoerder eenvoudig boekingsportalen ontwerpen voor specifieke klanten of vaste locaties. Wanneer de QR-code wordt gescand, identificeert TOP automatisch zowel de klant als de locatie, inclusief alle op maat gemaakte instellingen voor de desbetreffende locatie.

Zego

Insurtech Zego biedt een wagenparkverzekering aan in combinatie met telematica en techgedreven oplossingen. Hierdoor is het wagenpark niet alleen verzekerd, maar wordt tegelijkertijd rijgedrag inzichtelijk gemaakt. Gedragsdata staat hierbij centraal. Het Fleet Portal van Zego bevat meerdere tools die het rijgedrag helpt te verbeteren, wat effect heeft op de hoogte van de verzekeringspremie en andere kostenposten, zoals slijtage, onderhoud en brandstofverbruik.

Qatch

Qatch brengt de commerciële en contractuele taximarkt samen door middel van intelligente en automatische dispatching. Het platform maakt hierbij gebruik van geavanceerde technologieën om beschikbare chauffeurs efficiënt in te zetten, wat aanzienlijke voordelen biedt voor zowel de taxi- als de contractuele vervoersmarkt. Qatch stelt chauffeurs in staat om snel en eenvoudig overtollige ritten op te nemen, terwijl vervoerders met hoge service-eisen maar mogelijk onvoldoende chauffeurs toch aan hun verplichtingen kunnen voldoen.

Stemmen

Deze drie genomineerden maken dit jaar kans op de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs. De stembussen zijn tot woensdag 11.20 uur geopend. Klik hier om uw stem uit te brengen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Innovatie Prijs: laatste kans om te stemmen | TaxiPro
Taxi Innovatie Prijs 2023
Taxi Expo '23

Taxi Innovatie Prijs: laatste kans om te stemmen

Qatch, Taxi Order Point en Zego zijn dit jaar genomineerd voor de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Er kan alleen vandaag, woensdag 15 november, tot 11.20 uur worden gestemd op de genomineerden van de Taxi Innovatie Prijs 2023. De winnaar wordt vanmiddag bekendgemaakt aan het einde van het Nationaal Congres Contractvervoer. 

In totaal zijn drie partijen in de race om de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs.

Taxi Order Point

Taxi Order Point (TOP) is een van hen. TOP faciliteert vervoerders door snel en efficiënt boekingen te genereren via een enkelvoudige scan van een QR-code. Door een portaal op te zetten via het dashboard, kan de vervoerder eenvoudig boekingsportalen ontwerpen voor specifieke klanten of vaste locaties. Wanneer de QR-code wordt gescand, identificeert TOP automatisch zowel de klant als de locatie, inclusief alle op maat gemaakte instellingen voor de desbetreffende locatie.

Zego

Insurtech Zego biedt een wagenparkverzekering aan in combinatie met telematica en techgedreven oplossingen. Hierdoor is het wagenpark niet alleen verzekerd, maar wordt tegelijkertijd rijgedrag inzichtelijk gemaakt. Gedragsdata staat hierbij centraal. Het Fleet Portal van Zego bevat meerdere tools die het rijgedrag helpt te verbeteren, wat effect heeft op de hoogte van de verzekeringspremie en andere kostenposten, zoals slijtage, onderhoud en brandstofverbruik.

Qatch

Qatch brengt de commerciële en contractuele taximarkt samen door middel van intelligente en automatische dispatching. Het platform maakt hierbij gebruik van geavanceerde technologieën om beschikbare chauffeurs efficiënt in te zetten, wat aanzienlijke voordelen biedt voor zowel de taxi- als de contractuele vervoersmarkt. Qatch stelt chauffeurs in staat om snel en eenvoudig overtollige ritten op te nemen, terwijl vervoerders met hoge service-eisen maar mogelijk onvoldoende chauffeurs toch aan hun verplichtingen kunnen voldoen.

Stemmen

Deze drie genomineerden maken dit jaar kans op de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs. De stembussen zijn tot woensdag 11.20 uur geopend. Klik hier om uw stem uit te brengen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.