Taxi Expo, Amsterdam RAI

ProMedia Group neemt Taxi Expo over van Amsterdam RAI

De vakbeurs Taxi Expo is door ProMedia Group overgenomen van Amsterdam RAI. Door de overname vallen de belangrijkste taxi-evenementen vanaf nu onder één vlag. Taxi Expo 2014, gepland op vrijdag 28 november 2014 in Amsterdam RAI, wordt hierdoor verplaatst naar 2015.

ProMedia Group is uitgever van toonaangevende online vakbladen, waaronder TaxiPro.nl, en organiseert jaarlijks het Nationaal Congres Contractvervoer.

Joan Blaas, directeur uitgever ProMedia Group: “De overname van Taxi Expo is een versterking van onze portfolio. We zijn zeer verheugd dat we de kans hebben gekregen om het grootste evenement in de taxibranche over te nemen. Hiermee hopen wij de branche voor kleinschalig personenvervoer nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Taxi Expo 2015

Amsterdam RAI heeft de twee partners, KNV Taxi en Challans & Faber/Magazine Personenvervoer, ingelicht over de verkoop van de Taxi Expo aan ProMedia Group. De uitgever van het online vakblad TaxiPro.nl zal met hen in overleg treden om de planning van de Taxi Expo 2015 te bespreken.

TaxiPro heeft maandelijks 40.000 unieke bezoekers op de website en meer dan 10.000 mensen uit de taxibranche zijn geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief.

Taxibranche

“De taxibranche is een mooie sector om ons verder in te versterken”, vindt Blaas. “Er zijn zo’n 50.000 mensen werkzaam en de markt is goed voor een omzet van meer dan 1 miljard euro. Bovendien is de taxibranche van groot maatschappelijk belang. In de 2015-editie van de Taxi Expo zullen we dit opnieuw sterk onderstrepen. We gaan hard aan de slag om van de Taxi Expo 2015 een groot succes te maken”.

Ids Boersma, algemeen directeur RAI Exhibitions: “We zijn blij dat we de markt hiermee van dienst kunnen zijn en wensen de collega’s van ProMedia Group veel succes met het uitbouwen van de Taxi Expo.”

ProMedia Group

ProMedia Group is uitgever van toonaangevende business-to-business online vakbladen, zoals TaxiPro.nlTankPro.nl, VerkeersPro.nlOVPro.nl en SpoorPro.nl. Ook organiseert ProMedia Group jaarlijks de evenementen Nationaal Congres Contractvervoer, Lesauto Testdag, Tankstation Vakbeurs en BusVision.

Binnenkort maakt TaxiPro.nl meer bekend over Taxi Expo 2015.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “ProMedia Group neemt Taxi Expo over van Amsterdam RAI”

Rob van den Hoven|23.10.14|10:50

Ik vindt dat de Taxi Expo nu meer gericht is op Werkgevers en dit is een slechte ontwikkeling want zonder taxi chauffeurs begin je totaal niets !
Graag het oude concept terug en óók de RDW, RVI, bonden en noem maar op.

Bart Pals|23.10.14|10:58

@Rob: dank voor je feedback. Binnenkort lees je op TaxiPro.nl meer over Taxi Expo 2015. Maar we zullen ons ook richten op de taxichauffeurs in loondienst. Het wordt een evenement voor de héle taxibranche.

ProMedia Group neemt Taxi Expo over van Amsterdam RAI | TaxiPro
Taxi Expo, Amsterdam RAI

ProMedia Group neemt Taxi Expo over van Amsterdam RAI

De vakbeurs Taxi Expo is door ProMedia Group overgenomen van Amsterdam RAI. Door de overname vallen de belangrijkste taxi-evenementen vanaf nu onder één vlag. Taxi Expo 2014, gepland op vrijdag 28 november 2014 in Amsterdam RAI, wordt hierdoor verplaatst naar 2015.

ProMedia Group is uitgever van toonaangevende online vakbladen, waaronder TaxiPro.nl, en organiseert jaarlijks het Nationaal Congres Contractvervoer.

Joan Blaas, directeur uitgever ProMedia Group: “De overname van Taxi Expo is een versterking van onze portfolio. We zijn zeer verheugd dat we de kans hebben gekregen om het grootste evenement in de taxibranche over te nemen. Hiermee hopen wij de branche voor kleinschalig personenvervoer nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Taxi Expo 2015

Amsterdam RAI heeft de twee partners, KNV Taxi en Challans & Faber/Magazine Personenvervoer, ingelicht over de verkoop van de Taxi Expo aan ProMedia Group. De uitgever van het online vakblad TaxiPro.nl zal met hen in overleg treden om de planning van de Taxi Expo 2015 te bespreken.

TaxiPro heeft maandelijks 40.000 unieke bezoekers op de website en meer dan 10.000 mensen uit de taxibranche zijn geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief.

Taxibranche

“De taxibranche is een mooie sector om ons verder in te versterken”, vindt Blaas. “Er zijn zo’n 50.000 mensen werkzaam en de markt is goed voor een omzet van meer dan 1 miljard euro. Bovendien is de taxibranche van groot maatschappelijk belang. In de 2015-editie van de Taxi Expo zullen we dit opnieuw sterk onderstrepen. We gaan hard aan de slag om van de Taxi Expo 2015 een groot succes te maken”.

Ids Boersma, algemeen directeur RAI Exhibitions: “We zijn blij dat we de markt hiermee van dienst kunnen zijn en wensen de collega’s van ProMedia Group veel succes met het uitbouwen van de Taxi Expo.”

ProMedia Group

ProMedia Group is uitgever van toonaangevende business-to-business online vakbladen, zoals TaxiPro.nlTankPro.nl, VerkeersPro.nlOVPro.nl en SpoorPro.nl. Ook organiseert ProMedia Group jaarlijks de evenementen Nationaal Congres Contractvervoer, Lesauto Testdag, Tankstation Vakbeurs en BusVision.

Binnenkort maakt TaxiPro.nl meer bekend over Taxi Expo 2015.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “ProMedia Group neemt Taxi Expo over van Amsterdam RAI”

Rob van den Hoven|23.10.14|10:50

Ik vindt dat de Taxi Expo nu meer gericht is op Werkgevers en dit is een slechte ontwikkeling want zonder taxi chauffeurs begin je totaal niets !
Graag het oude concept terug en óók de RDW, RVI, bonden en noem maar op.

Bart Pals|23.10.14|10:58

@Rob: dank voor je feedback. Binnenkort lees je op TaxiPro.nl meer over Taxi Expo 2015. Maar we zullen ons ook richten op de taxichauffeurs in loondienst. Het wordt een evenement voor de héle taxibranche.