Touringcar

Touringcarbedrijf Gelderesch Reizen failliet verklaard

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Evkaz

Gelderesch Reizen uit Groenlo is failliet. Door het bankroet worden 24 medewerkers getroffen, waaronder een aantal oproepkrachten. Een doorstart ligt niet in de lijn der verwachting.

Dat meldt De Gelderlander. Gelderesch Reizen bestaat 23 jaar en houdt zich bezig met meerdaagse busreizen in Europa, touringcarverhuur en dagtochten. Na de uitspraak van het faillissement heeft de curator met de directie gesproken over de ritten die nog moesten worden uitgevoerd.

Werk hield op

Gelderesch raakte de laatste jaren een aantal belangrijke klussen kwijt. Zo viel het vervoer naar uitgaansgelegenheden steeds meer weg. Tot vorig seizoen was Gelderesch de vervoerder van voetbalclub De Graafschap, maar ook dat werk hield op. En omdat andere bedrijven een aantal aanbestedingen voor schoolvervoer wonnen, raakte het bedrijf die klussen eveneens kwijt. De rek was er volgens de curator dan ook uit. Hij denkt niet dat het tot een doorstart zal komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Touringcarbedrijf Gelderesch Reizen failliet verklaard | TaxiPro
Touringcar

Touringcarbedrijf Gelderesch Reizen failliet verklaard

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Evkaz

Gelderesch Reizen uit Groenlo is failliet. Door het bankroet worden 24 medewerkers getroffen, waaronder een aantal oproepkrachten. Een doorstart ligt niet in de lijn der verwachting.

Dat meldt De Gelderlander. Gelderesch Reizen bestaat 23 jaar en houdt zich bezig met meerdaagse busreizen in Europa, touringcarverhuur en dagtochten. Na de uitspraak van het faillissement heeft de curator met de directie gesproken over de ritten die nog moesten worden uitgevoerd.

Werk hield op

Gelderesch raakte de laatste jaren een aantal belangrijke klussen kwijt. Zo viel het vervoer naar uitgaansgelegenheden steeds meer weg. Tot vorig seizoen was Gelderesch de vervoerder van voetbalclub De Graafschap, maar ook dat werk hield op. En omdat andere bedrijven een aantal aanbestedingen voor schoolvervoer wonnen, raakte het bedrijf die klussen eveneens kwijt. De rek was er volgens de curator dan ook uit. Hij denkt niet dat het tot een doorstart zal komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.