Stembus Van Fraassen Travelling

Video: Van Fraassen maakt mobiel stemmen mogelijk

Stembus Van Fraassen touringcarbedrijf -Tweede Kamerverkiezingen. Foto: Elisabetta

Touringcarbedrijven komen met creatieve ideeën om bezig te blijven in tijden van corona. Zo reed Van Fraassen Travelling tijdens de Tweede Kamerverkiezingen met omgebouwde stembussen in de gemeente Haarlem langs plekken waar veel ouderen wonen.

Ouderen en kwetsbaren mochten door corona ook per post stemmen. Met eigen ogen het stembiljet in de stembus zien verdwijnen, blijkt echter voor sommigen van grote waarde. Daarom bouwde het touringcarbedrijf bussen om tot stembussen. “Wij gaan meer naar de mensen toe, zodat zij niet zo ver hoeven te reizen”, legt directeur John Hage in een interview met TaxiPro TV uit. 

Extra noodzakelijk in deze tijd

Een zestiental bussen is omgebouwd tot stembus. Hage vertelt dat het ging om een traject van ongeveer vier dagen per bus. Het idee is volgens de directeur dat de bussen in de toekomst ook voor andere gelegenheden gebruikt zullen worden. 

Hage had nooit gedacht dat het touringcarbedrijf geld zou verdienen met bussen terwijl de stoelen eruit zijn gehaald. “Je hebt toch een andere tak van sport waar je geld mee verdient, en dat is gewoon hartstikke noodzakelijk. Zeker in deze tijd.” 

Bekijk hieronder de reportage van TaxiPro TV:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Video: Van Fraassen maakt mobiel stemmen mogelijk | TaxiPro
Stembus Van Fraassen Travelling

Video: Van Fraassen maakt mobiel stemmen mogelijk

Stembus Van Fraassen touringcarbedrijf -Tweede Kamerverkiezingen. Foto: Elisabetta

Touringcarbedrijven komen met creatieve ideeën om bezig te blijven in tijden van corona. Zo reed Van Fraassen Travelling tijdens de Tweede Kamerverkiezingen met omgebouwde stembussen in de gemeente Haarlem langs plekken waar veel ouderen wonen.

Ouderen en kwetsbaren mochten door corona ook per post stemmen. Met eigen ogen het stembiljet in de stembus zien verdwijnen, blijkt echter voor sommigen van grote waarde. Daarom bouwde het touringcarbedrijf bussen om tot stembussen. “Wij gaan meer naar de mensen toe, zodat zij niet zo ver hoeven te reizen”, legt directeur John Hage in een interview met TaxiPro TV uit. 

Extra noodzakelijk in deze tijd

Een zestiental bussen is omgebouwd tot stembus. Hage vertelt dat het ging om een traject van ongeveer vier dagen per bus. Het idee is volgens de directeur dat de bussen in de toekomst ook voor andere gelegenheden gebruikt zullen worden. 

Hage had nooit gedacht dat het touringcarbedrijf geld zou verdienen met bussen terwijl de stoelen eruit zijn gehaald. “Je hebt toch een andere tak van sport waar je geld mee verdient, en dat is gewoon hartstikke noodzakelijk. Zeker in deze tijd.” 

Bekijk hieronder de reportage van TaxiPro TV:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.