Ambulance
Verkeersongeval

Vrouw naar ziekenhuis na kettingbotsing met touringcar

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Mauvries

Een vrouw is donderdagmorgen naar het ziekenhuis gebracht, na een kettingbotsing met een touringcar op de Amersfoortseweg tussen Apeldoorn en Uddel. De touringcar botste in een file achterop een personenauto.

Volgens De Stentor merkte de touringcarchauffeur te laat op dat er file was ontstaan, waardoor hij achterop een rij voertuigen botste. “Verschillende wagens tikten elkaar hierdoor van achteren aan”, schrijft de krant. “Drie personenauto’s liepen schade op, een van die voertuigen moest worden afgesleept.” Ook de touringcar liep schade op, maar kon uiteindelijk zelfstandig verder rijden.

De bestuurder van de auto die door de touringcar werd aangereden raakte gewond en werd na het ongeval per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vrouw naar ziekenhuis na kettingbotsing met touringcar | TaxiPro
Ambulance
Verkeersongeval

Vrouw naar ziekenhuis na kettingbotsing met touringcar

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Mauvries

Een vrouw is donderdagmorgen naar het ziekenhuis gebracht, na een kettingbotsing met een touringcar op de Amersfoortseweg tussen Apeldoorn en Uddel. De touringcar botste in een file achterop een personenauto.

Volgens De Stentor merkte de touringcarchauffeur te laat op dat er file was ontstaan, waardoor hij achterop een rij voertuigen botste. “Verschillende wagens tikten elkaar hierdoor van achteren aan”, schrijft de krant. “Drie personenauto’s liepen schade op, een van die voertuigen moest worden afgesleept.” Ook de touringcar liep schade op, maar kon uiteindelijk zelfstandig verder rijden.

De bestuurder van de auto die door de touringcar werd aangereden raakte gewond en werd na het ongeval per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.