Taxibusjes, brand

Taxibusjes uitgebrand in Schiedam

Foto: ProMedia (Vincent Krabbendam)

In Schiedam zijn dinsdagavond even na 23.00 uur twee taxibusjes uitgebrand op het parkeerterrein van een garagebedrijf. Omwonenden vermoeden dat er vuurwerk in het spel is geweest.

Kort voordat de brandweer op de brand afkwam, was er tenminste één zeer zware knal te horen. Omwonenden dachten daarbij aan vuurwerk, aangezien dit de laatste tijd regelmatig afgestoken wordt in de buurt. Maar of dit inderdaad de oorzaak was van de brand, moet nog nader worden onderzocht. Twee van de taxibusjes die op het terrein stonden, raakten bij de brand beschadigd. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon zo voorkomen dat er meer voertuigen of zelfs gebouwen bij de brand betrokken raakten.

Taxivoertuigen op terrein

Het garagebedrijf mag de nodige taxibedrijven tot zijn klanten rekenen. Een van de uitgebrande busjes is van Taxi Wegman, van het andere voertuig was aan de buitenkant niet meer te zien van welk bedrijf het was. De doorgaande weg waaraan het garagebedrijf gevestigd is, was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.