Witte Kruis huisartsenvervoer

Huisartsenvervoer Spoedzorg Huisartsen Twente naar Witte Kruis

Foto: persbericht Witte Kruis

Het huisartsenvervoer van Spoedzorg Huisartsen Twente zal vanaf 1 oktober 2022 vier jaar in handen zijn van Witte Kruis, onderdeel van Transdev Nederland. Het gaat om het vervoer in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen vanaf de spoedposten Enschede en Hengelo.

De huisartschauffeurs van de voormalige vervoerder die voor Spoedzorg Huisartsen Twente werken, zijn hierover tijdens een bijeenkomst geïnformeerd. “Wij verwachten in Witte Kruis een goede partner gevonden te hebben om verdere professionalisering van de dienstverlening door de huisartschauffeurs te kunnen vormgeven”, stelt Jacqueline Noltes, directeur Spoedzorg Huisartsen Twente.

Spoedzorg Huisartsen Twente maakt onlosmakelijk deel uit van de huisartsenzorg. “Voor ons staat centraal dat onze huisartsen optimaal ondersteund worden tijdens hun werkzaamheden en de huisartschauffeurs gefaciliteerd worden in hun werkzaamheden door een professionele organisatie”, aldus Noltes.

‘Bijzonder trots’

Marcel van Pijkeren, commercieel directeur bij Witte Kruis, vertelt dat zij blij zijn dat Spoedzorg Huisartsen Twente voor hen heeft gekozen om deze opdracht uit te voeren. “Zij hebben aangegeven dat onze kwaliteit, continuïteit van de dienstverlening en professionaliteit als acute zorgorganisatie doorslaggevend waren”, stelt Pijkeren. “En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Huisartsenvervoer Spoedzorg Huisartsen Twente naar Witte Kruis | TaxiPro
Witte Kruis huisartsenvervoer

Huisartsenvervoer Spoedzorg Huisartsen Twente naar Witte Kruis

Foto: persbericht Witte Kruis

Het huisartsenvervoer van Spoedzorg Huisartsen Twente zal vanaf 1 oktober 2022 vier jaar in handen zijn van Witte Kruis, onderdeel van Transdev Nederland. Het gaat om het vervoer in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen vanaf de spoedposten Enschede en Hengelo.

De huisartschauffeurs van de voormalige vervoerder die voor Spoedzorg Huisartsen Twente werken, zijn hierover tijdens een bijeenkomst geïnformeerd. “Wij verwachten in Witte Kruis een goede partner gevonden te hebben om verdere professionalisering van de dienstverlening door de huisartschauffeurs te kunnen vormgeven”, stelt Jacqueline Noltes, directeur Spoedzorg Huisartsen Twente.

Spoedzorg Huisartsen Twente maakt onlosmakelijk deel uit van de huisartsenzorg. “Voor ons staat centraal dat onze huisartsen optimaal ondersteund worden tijdens hun werkzaamheden en de huisartschauffeurs gefaciliteerd worden in hun werkzaamheden door een professionele organisatie”, aldus Noltes.

‘Bijzonder trots’

Marcel van Pijkeren, commercieel directeur bij Witte Kruis, vertelt dat zij blij zijn dat Spoedzorg Huisartsen Twente voor hen heeft gekozen om deze opdracht uit te voeren. “Zij hebben aangegeven dat onze kwaliteit, continuïteit van de dienstverlening en professionaliteit als acute zorgorganisatie doorslaggevend waren”, stelt Pijkeren. “En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.