wmo-vervoer, rolstoelvervoer, rolstoel, ouderen, wmo, Willemsen- de Koning
WMO-, LEERLINGENVERVOER GEREGELD

Viavé-vervoer voor vier jaar naar Willemsen-de Koning

Foto: aangeleverd door Willemsen- de Koning (alleen voor artikelen over WdK)

Willemsen-de Koning  mag vier jaar lang het wmo-, leerlingen- en jeugdvervoer verzorgen in Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Zeewolde, alsmede het leerlingen- en jeugdvervoer in die laatste gemeente. Dat gebeurt onder de vlag van Viavé. De opdracht gaat 1 januari 2023 in en is voor vier jaar gegund. Drie verlengingen van een jaar zijn mogelijk.

Wethouder Henk Wessel van de gemeente Ermelo geeft aan dat de betreffende stuurgroep zeer tevreden is met de aanbesteding. “We kijken erg uit naar een goede samenwerking waarin de nieuwe vervoerder de klant centraal zet. Wij denken met deze partij alle inwoners van de zeven gemeenten een goede vervoerder te kunnen bieden.”

Willemsen-de Koning is winnaar van de Europese aanbesteding waarop een aantal vervoersbedrijven zich heeft ingeschreven. De kwaliteit van de dienstverlening die de vervoersbedrijven aanboden, waaronder de communicatie met de reiziger, is een belangrijk onderdeel van de gunning. De opdracht betekent dat het huidige wmo-, leerlingen- en jeugdvervoer nog dit hele jaar ongewijzigd blijft.

Aanbesteding gym-/zwemvervoer

Ook het gym-/zwemvervoer voor de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten en Zeewolde is opnieuw aanbesteed. De touringcarbedrijven blijven voor bijna alle Noord-Veluwse gemeenten hetzelfde, met uitzondering van Elburg en Zeewolde. In Elburg gaat per 1 januari 2023 De Vier Gewesten/VTS Tours het vervoer rijden. In Zeewolde pakt Gebo Tours dit vervoer met ingang van het schooljaar 2023-2024 op.

Lees ook:

Gebruik Gelderse haltetaxidienst RRReis nog beneden verwachting

Kempengemeenten niet te spreken over kwaliteit leerlingenvervoer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Viavé-vervoer voor vier jaar naar Willemsen-de Koning | TaxiPro
wmo-vervoer, rolstoelvervoer, rolstoel, ouderen, wmo, Willemsen- de Koning
WMO-, LEERLINGENVERVOER GEREGELD

Viavé-vervoer voor vier jaar naar Willemsen-de Koning

Foto: aangeleverd door Willemsen- de Koning (alleen voor artikelen over WdK)

Willemsen-de Koning  mag vier jaar lang het wmo-, leerlingen- en jeugdvervoer verzorgen in Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Zeewolde, alsmede het leerlingen- en jeugdvervoer in die laatste gemeente. Dat gebeurt onder de vlag van Viavé. De opdracht gaat 1 januari 2023 in en is voor vier jaar gegund. Drie verlengingen van een jaar zijn mogelijk.

Wethouder Henk Wessel van de gemeente Ermelo geeft aan dat de betreffende stuurgroep zeer tevreden is met de aanbesteding. “We kijken erg uit naar een goede samenwerking waarin de nieuwe vervoerder de klant centraal zet. Wij denken met deze partij alle inwoners van de zeven gemeenten een goede vervoerder te kunnen bieden.”

Willemsen-de Koning is winnaar van de Europese aanbesteding waarop een aantal vervoersbedrijven zich heeft ingeschreven. De kwaliteit van de dienstverlening die de vervoersbedrijven aanboden, waaronder de communicatie met de reiziger, is een belangrijk onderdeel van de gunning. De opdracht betekent dat het huidige wmo-, leerlingen- en jeugdvervoer nog dit hele jaar ongewijzigd blijft.

Aanbesteding gym-/zwemvervoer

Ook het gym-/zwemvervoer voor de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten en Zeewolde is opnieuw aanbesteed. De touringcarbedrijven blijven voor bijna alle Noord-Veluwse gemeenten hetzelfde, met uitzondering van Elburg en Zeewolde. In Elburg gaat per 1 januari 2023 De Vier Gewesten/VTS Tours het vervoer rijden. In Zeewolde pakt Gebo Tours dit vervoer met ingang van het schooljaar 2023-2024 op.

Lees ook:

Gebruik Gelderse haltetaxidienst RRReis nog beneden verwachting

Kempengemeenten niet te spreken over kwaliteit leerlingenvervoer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.