Pixabay - Bestuurder
Aanbesteding

Midden-Limburg zoekt nieuwe leerlingenvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/CHÂU VIỄN

Midden-Limburg besteedt het leerlingenvervoer aan. Het gaat hierbij om de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert. Ook het gym- en zwemvervoer per touringcar in Roermond maakt deel uit van de opdracht.

Per dag moeten in totaal zo’n 790 leerlingen worden vervoerd. Voor wat betreft het touringcarvervoer gaat het om 25 retourritten per week.

De opdracht bestaat uit vijf percelen. Het eerste perceel betreft het vervoer van leerlingen in de gemeenten Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond (360) en het tweede perceel in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert (137). Het derde perceel bevat het vervoer van leerlingen ten westen en noorden van de eerste twee percelen (104) en het vierde ten zuiden van de eerste twee percelen (72). Het vijfde perceel betreft het gym- en zwemvervoer per touringcar.

Stabiliteit

Tijdens de aanbestedingsprocedure kijkt Omnibuzz, de vervoersorganisatie die namens de gemeenten toezicht houdt op het vervoer, voor 60 procent naar de kwaliteit van het vervoer. Vooral personeel, een gedegen risico-analyse en een goede start van het nieuwe schooljaar spelen hierbij een belangrijke rol. “Binnen het leerlingenvervoer is stabiliteit erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan een jaarlijks goede start van het nieuwe schooljaar”, zegt Omnibuzz daarover. Vervoersbedrijven hebben nog 56 dagen de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Midden-Limburg zoekt nieuwe leerlingenvervoerder | TaxiPro
Pixabay - Bestuurder
Aanbesteding

Midden-Limburg zoekt nieuwe leerlingenvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/CHÂU VIỄN

Midden-Limburg besteedt het leerlingenvervoer aan. Het gaat hierbij om de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert. Ook het gym- en zwemvervoer per touringcar in Roermond maakt deel uit van de opdracht.

Per dag moeten in totaal zo’n 790 leerlingen worden vervoerd. Voor wat betreft het touringcarvervoer gaat het om 25 retourritten per week.

De opdracht bestaat uit vijf percelen. Het eerste perceel betreft het vervoer van leerlingen in de gemeenten Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond (360) en het tweede perceel in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert (137). Het derde perceel bevat het vervoer van leerlingen ten westen en noorden van de eerste twee percelen (104) en het vierde ten zuiden van de eerste twee percelen (72). Het vijfde perceel betreft het gym- en zwemvervoer per touringcar.

Stabiliteit

Tijdens de aanbestedingsprocedure kijkt Omnibuzz, de vervoersorganisatie die namens de gemeenten toezicht houdt op het vervoer, voor 60 procent naar de kwaliteit van het vervoer. Vooral personeel, een gedegen risico-analyse en een goede start van het nieuwe schooljaar spelen hierbij een belangrijke rol. “Binnen het leerlingenvervoer is stabiliteit erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan een jaarlijks goede start van het nieuwe schooljaar”, zegt Omnibuzz daarover. Vervoersbedrijven hebben nog 56 dagen de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.