Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Aanbesteding

Utrechtse gemeenten besteden leerlingenvervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Soest en Woudenberg besteden het leerlingenvervoer aan. Dat meldt de gemeente Amersfoort via TenderNed. De opdracht bestaat uit zowel de regie als de uitvoering van het leerlingenvervoer. 

Onder regie vallen onder meer werkzaamheden als het opstellen van de ritplanning, de ritregistratie, de klachtenafhandeling en de (dagelijkse) operationele communicatie met ouders, leerlingen, scholen en tactische/strategische communicatie. Momenteel maken zo’n 1275 kinderen gebruik van leerlingenvervoer.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt voor 30 procent gekeken naar de prijs en voor 70 procent naar de kwaliteit van het vervoer. Onder kwaliteit wordt onder meer verstaan hoe de opdrachtnemer voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Utrechtse gemeenten besteden leerlingenvervoer aan | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Aanbesteding

Utrechtse gemeenten besteden leerlingenvervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Soest en Woudenberg besteden het leerlingenvervoer aan. Dat meldt de gemeente Amersfoort via TenderNed. De opdracht bestaat uit zowel de regie als de uitvoering van het leerlingenvervoer. 

Onder regie vallen onder meer werkzaamheden als het opstellen van de ritplanning, de ritregistratie, de klachtenafhandeling en de (dagelijkse) operationele communicatie met ouders, leerlingen, scholen en tactische/strategische communicatie. Momenteel maken zo’n 1275 kinderen gebruik van leerlingenvervoer.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt voor 30 procent gekeken naar de prijs en voor 70 procent naar de kwaliteit van het vervoer. Onder kwaliteit wordt onder meer verstaan hoe de opdrachtnemer voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.