Zorgvervoer
Kerncijfers

Bijna helft bedrijven zorgvervoer in de rode cijfers

Zorgvervoer. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Rob Engelaar

Bijna de helft van de bedrijven die actief zijn in het zorgvervoer, maar liefst 45 procent, draait verlies. Dat blijkt uit de onlangs gepubliceerde kerncijfers van Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM) over het jaar 2022. Vooral de gestegen loon- en energiekosten spelen veel bedrijven parten. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bijna helft bedrijven zorgvervoer in de rode cijfers | TaxiPro
Zorgvervoer
Kerncijfers

Bijna helft bedrijven zorgvervoer in de rode cijfers

Zorgvervoer. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Rob Engelaar

Bijna de helft van de bedrijven die actief zijn in het zorgvervoer, maar liefst 45 procent, draait verlies. Dat blijkt uit de onlangs gepubliceerde kerncijfers van Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM) over het jaar 2022. Vooral de gestegen loon- en energiekosten spelen veel bedrijven parten. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.