Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo
Bliepen

Pitane Mobility vereenvoudigt het bestellen van taxi’s in horeca

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Pitane Mobility maakt het voor horecaondernemers een stuk eenvoudiger om taxiritten voor hun klanten te boeken. Dat doet het Eindhovense softwarebedrijf door het Pitane Compact Horeca systeem en het zogeheten Bliepen-netwerk. Deze innovatie maakt het voor klanten mogelijk om hun rit binnen de kortste keren te regelen.

‘Bij Pitane Mobility geloven ze dat als je het heel eenvoudig maakt om vanuit hotels, bars en restaurants een taxi te bestellen er meer omzet, loyaliteit en ritten gegenereerd worden’, zo tekent PITANE.BLUE op. ‘Wat vroeger enkel via kastjes – gekoppeld aan dure abonnementen – moest gebeuren is verleden tijd in de horeca. Ondernemers kunnen nu zelf hun medewerkers toegang geven tot een eigen boekingsscherm en zelfs klanten eenvoudig hun taxi laten ‘bliepen’, indien ze gebruik maken van het Bliepen-netwerk wat momenteel overal wordt uitgerold.’

Volgens Pitane Mobility kost het voor een horecamedewerker veel tijd en moeite om een taxi via de telefoon te bestellen. Het Eindhovense softwarebedrijf stelt door het Pitane Compact Horeca systeem in de kassa te integreren, dat het boeken van een taxirit daarmee veel eenvoudiger en klantvriendelijker wordt.

Vooraf betalen

In het systeem is ook geregeld dat er vooraf kan worden betaald. ‘Het Pitane Compact Horeca systeem is gekoppeld aan innovatieve automatisering. Vooraf betalen aan de rit behoort tot één van de vele mogelijkheden. Zonder dat de kroegbaas zich druk hoeft te maken over de betaling, verstuurt het systeem de klant automatisch een tikkie. Hij kan de rit dan vooraf betalen, wat verrassingen in de taxi voorkomt. De kosten voor een rit met een straattaxi hangen af van het starttarief, de afstand en de duur van de rit.’

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Pitane Mobility vereenvoudigt het bestellen van taxi’s in horeca | TaxiPro
Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo
Bliepen

Pitane Mobility vereenvoudigt het bestellen van taxi’s in horeca

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Pitane Mobility maakt het voor horecaondernemers een stuk eenvoudiger om taxiritten voor hun klanten te boeken. Dat doet het Eindhovense softwarebedrijf door het Pitane Compact Horeca systeem en het zogeheten Bliepen-netwerk. Deze innovatie maakt het voor klanten mogelijk om hun rit binnen de kortste keren te regelen.

‘Bij Pitane Mobility geloven ze dat als je het heel eenvoudig maakt om vanuit hotels, bars en restaurants een taxi te bestellen er meer omzet, loyaliteit en ritten gegenereerd worden’, zo tekent PITANE.BLUE op. ‘Wat vroeger enkel via kastjes – gekoppeld aan dure abonnementen – moest gebeuren is verleden tijd in de horeca. Ondernemers kunnen nu zelf hun medewerkers toegang geven tot een eigen boekingsscherm en zelfs klanten eenvoudig hun taxi laten ‘bliepen’, indien ze gebruik maken van het Bliepen-netwerk wat momenteel overal wordt uitgerold.’

Volgens Pitane Mobility kost het voor een horecamedewerker veel tijd en moeite om een taxi via de telefoon te bestellen. Het Eindhovense softwarebedrijf stelt door het Pitane Compact Horeca systeem in de kassa te integreren, dat het boeken van een taxirit daarmee veel eenvoudiger en klantvriendelijker wordt.

Vooraf betalen

In het systeem is ook geregeld dat er vooraf kan worden betaald. ‘Het Pitane Compact Horeca systeem is gekoppeld aan innovatieve automatisering. Vooraf betalen aan de rit behoort tot één van de vele mogelijkheden. Zonder dat de kroegbaas zich druk hoeft te maken over de betaling, verstuurt het systeem de klant automatisch een tikkie. Hij kan de rit dan vooraf betalen, wat verrassingen in de taxi voorkomt. De kosten voor een rit met een straattaxi hangen af van het starttarief, de afstand en de duur van de rit.’

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.