Bolt taxi
Randstad

Bolt integreert met Google Maps om vervoersopties uit te breiden

Een auto van Bolt. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Bolt kondigt vandaag aan dat de ride-hailing service nu is opgenomen binnen Google Maps. Hierdoor worden volgens het taxiplatform de vervoersopties in steden waarin Bolts ride-hailing service beschikbaar is, die worden aangeboden via de reisplanner, uitgebreid.

Gebruikers van Google’s reisplanner in Google Maps krijgen nu Bolt-ritten aangeboden in het tabblad met de taxidiensten, wanneer ze zoeken naar een routebeschrijving in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Aanvullende informatie, zoals de geschatte kosten van de rit en de aangeboden voertuigcategorieën, wordt direct via de applicatie weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om de geschatte ophaaltijden en reistijden van Bolt-ritten te zien.

Missie

“Vandaag maken we het nog makkelijker om in en rond Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht te reizen met de toevoeging van Bolt in Google Maps”, zegt Lars Speekenbrink, Country Managaer van Bolt Nederland, daarover. “Met de integratie in Google Maps is het mogelijk om toegang te krijgen tot de chauffeurs van het Bolt-platform en de actuele reisinformatie, zoals de snelste en meest efficiënte manier om op bestemming aan te komen. Onze missie is altijd geweest om stedelijke mobiliteit eenvoudig, naadloos en veilig te maken, en we zijn dan ook blij dat deze integratie ons dichter bij het bereiken van dat doel brengt”, besluit Speekenbrink.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bolt integreert met Google Maps om vervoersopties uit te breiden | TaxiPro
Bolt taxi
Randstad

Bolt integreert met Google Maps om vervoersopties uit te breiden

Een auto van Bolt. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Bolt kondigt vandaag aan dat de ride-hailing service nu is opgenomen binnen Google Maps. Hierdoor worden volgens het taxiplatform de vervoersopties in steden waarin Bolts ride-hailing service beschikbaar is, die worden aangeboden via de reisplanner, uitgebreid.

Gebruikers van Google’s reisplanner in Google Maps krijgen nu Bolt-ritten aangeboden in het tabblad met de taxidiensten, wanneer ze zoeken naar een routebeschrijving in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Aanvullende informatie, zoals de geschatte kosten van de rit en de aangeboden voertuigcategorieën, wordt direct via de applicatie weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om de geschatte ophaaltijden en reistijden van Bolt-ritten te zien.

Missie

“Vandaag maken we het nog makkelijker om in en rond Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht te reizen met de toevoeging van Bolt in Google Maps”, zegt Lars Speekenbrink, Country Managaer van Bolt Nederland, daarover. “Met de integratie in Google Maps is het mogelijk om toegang te krijgen tot de chauffeurs van het Bolt-platform en de actuele reisinformatie, zoals de snelste en meest efficiënte manier om op bestemming aan te komen. Onze missie is altijd geweest om stedelijke mobiliteit eenvoudig, naadloos en veilig te maken, en we zijn dan ook blij dat deze integratie ons dichter bij het bereiken van dat doel brengt”, besluit Speekenbrink.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.