Bolt taxi
Taxiverzekering

Bolt en INSHUR starten samenwerking

Een auto van Bolt. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Taxiplatform Bolt werkt sinds kort samen met de Amerikaanse verzekeraar INSHUR, waardoor chauffeurs eenvoudig online een flink goedkopere taxiverzekering kunnen afsluiten. Volgens het taxiplatform is dat goed nieuws voor de chauffeurs, want verzekeren kost hen nu al snel maandelijks honderden tot wel duizend euro.

Autoverzekeringen staan al enkele jaren in de vaste lasten top 3 van taxichauffeurs. Bolt is een mobiliteitsapp die een alternatief wil bieden voor privaat autogebruik. Het taxiplatform kan de verzekeringstarieven dankzij de samenwerking met INSHUR drukken door 30 dagen- en jaarpolissen te introduceren tegen concurrerende prijzen.

Druk op de knop

Chauffeurs die de app hebben geïnstalleerd kunnen kiezen uit WA of volledig casco en met een druk op de knop hun premie berekenen. Vervolgens kunnen ze een digitale vragenlijst invullen, betalen en telefonisch de maandelijkse premie-incasso regelen. Daarna ontvangen zij direct via e-mail alle verzekeringsdocumenten, inclusief de groene kaart.

INSHUR is in 2016 in Amerika gestart met het aanbieden van commerciële verzekeringen aan chauffeurs die gebruik maken van een mobiliteitsapp. Naast de Verenigde Staten is het bedrijf actief in het Verenigd Koninkrijk en sinds 2020 in Nederland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bolt en INSHUR starten samenwerking | TaxiPro
Bolt taxi
Taxiverzekering

Bolt en INSHUR starten samenwerking

Een auto van Bolt. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Taxiplatform Bolt werkt sinds kort samen met de Amerikaanse verzekeraar INSHUR, waardoor chauffeurs eenvoudig online een flink goedkopere taxiverzekering kunnen afsluiten. Volgens het taxiplatform is dat goed nieuws voor de chauffeurs, want verzekeren kost hen nu al snel maandelijks honderden tot wel duizend euro.

Autoverzekeringen staan al enkele jaren in de vaste lasten top 3 van taxichauffeurs. Bolt is een mobiliteitsapp die een alternatief wil bieden voor privaat autogebruik. Het taxiplatform kan de verzekeringstarieven dankzij de samenwerking met INSHUR drukken door 30 dagen- en jaarpolissen te introduceren tegen concurrerende prijzen.

Druk op de knop

Chauffeurs die de app hebben geïnstalleerd kunnen kiezen uit WA of volledig casco en met een druk op de knop hun premie berekenen. Vervolgens kunnen ze een digitale vragenlijst invullen, betalen en telefonisch de maandelijkse premie-incasso regelen. Daarna ontvangen zij direct via e-mail alle verzekeringsdocumenten, inclusief de groene kaart.

INSHUR is in 2016 in Amerika gestart met het aanbieden van commerciële verzekeringen aan chauffeurs die gebruik maken van een mobiliteitsapp. Naast de Verenigde Staten is het bedrijf actief in het Verenigd Koninkrijk en sinds 2020 in Nederland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.