De myPOS Go Combo
Innovatie

myPOS breidt uit met de veelzijdige myPOS Go Combo

De myPOS Go Combo. Foto: myPOS

De gloednieuwe myPOS Go 2 betaalterminal heeft een belangrijke optie erbij gekregen: uitbreidbaarheid. De uitbreiding die myPOS op de markt brengt is een alles-in-één myPOS Go 2 Printing Dock die bestaat uit een compacte dockingstation, bonprinter, powerbank én oplader in één apparaat.

Met het alles-in-één apparaat, de myPOS Go Combo, is het mogelijk om ook onderweg betalingsbewijzen te printen en de Go 2 betaalterminal op te laden, waarbij de dock tevens als een powerbank fungeert”, zo legt myPOS uit. “Gebruik je de dockstation aan een balie, dan kun je jouw kassa eenvoudig aansluiten op de printing dock en heb je direct een mooie betaaloplossing voor in de winkel.”

Bedrijfsuren

Dankzij de grote lithium batterij in de Printing Dock, wordt het aantal bedrijfsuren van een myPOS Go 2 betaalterminal verdubbeld. “Om de myPOS Go 2 op te laden, leg je deze eenvoudig op de printing dock. Dankzij een magnetische strip ‘klikt’ deze automatisch vast. De betaalterminal wordt opgeladen zodra deze vast zit aan de printing dock.”

Volgens myPOS is de Go Combo geschikt voor alle gangbare betaalmethoden. Denk daarbij aan pinpassen en creditcards. Zelfs draadloze betalingen met een smartphone behoren tot de mogelijkheden. “Alle ontvangsten worden binnen enkele seconden uitbetaald op je myPOS account, zelfs op feestdagen en bij betalingen met creditcard”, aldus myPOS.

Oscar

Dat myPOS met haar innovaties al ruim acht jaar vooroploopt in de markt, wordt ook door de financiële experts onderkent. Zo won het fintech-bedrijf onlangs de 2023 Point of Sale Innovation Award van Fintech Breakthrough, die geldt als de ‘Oscar’ van het betalingsverkeer.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

myPOS breidt uit met de veelzijdige myPOS Go Combo | TaxiPro
De myPOS Go Combo
Innovatie

myPOS breidt uit met de veelzijdige myPOS Go Combo

De myPOS Go Combo. Foto: myPOS

De gloednieuwe myPOS Go 2 betaalterminal heeft een belangrijke optie erbij gekregen: uitbreidbaarheid. De uitbreiding die myPOS op de markt brengt is een alles-in-één myPOS Go 2 Printing Dock die bestaat uit een compacte dockingstation, bonprinter, powerbank én oplader in één apparaat.

Met het alles-in-één apparaat, de myPOS Go Combo, is het mogelijk om ook onderweg betalingsbewijzen te printen en de Go 2 betaalterminal op te laden, waarbij de dock tevens als een powerbank fungeert”, zo legt myPOS uit. “Gebruik je de dockstation aan een balie, dan kun je jouw kassa eenvoudig aansluiten op de printing dock en heb je direct een mooie betaaloplossing voor in de winkel.”

Bedrijfsuren

Dankzij de grote lithium batterij in de Printing Dock, wordt het aantal bedrijfsuren van een myPOS Go 2 betaalterminal verdubbeld. “Om de myPOS Go 2 op te laden, leg je deze eenvoudig op de printing dock. Dankzij een magnetische strip ‘klikt’ deze automatisch vast. De betaalterminal wordt opgeladen zodra deze vast zit aan de printing dock.”

Volgens myPOS is de Go Combo geschikt voor alle gangbare betaalmethoden. Denk daarbij aan pinpassen en creditcards. Zelfs draadloze betalingen met een smartphone behoren tot de mogelijkheden. “Alle ontvangsten worden binnen enkele seconden uitbetaald op je myPOS account, zelfs op feestdagen en bij betalingen met creditcard”, aldus myPOS.

Oscar

Dat myPOS met haar innovaties al ruim acht jaar vooroploopt in de markt, wordt ook door de financiële experts onderkent. Zo won het fintech-bedrijf onlangs de 2023 Point of Sale Innovation Award van Fintech Breakthrough, die geldt als de ‘Oscar’ van het betalingsverkeer.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.