Tap to Pay op iPhone
Betaalmethoden

myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone

Tap to Pay op iPhone. Foto: myPOS

Betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. De nieuwe functie biedt klanten, waaronder taxiondernemers, de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

“Met Tap to Pay kunnen ondernemers betalingen accepteren op elke locatie, zowel in de winkel als onderweg”, zegt Anthony Notos, country manager van myPOS Nederland, daarover. “We zijn verheugd om fysieke betalingen te vereenvoudigen en verwachten dat allerlei soorten bedrijven – van winkels tot taxichauffeurs – snel contactloze betalingen gaan accepteren met alleen een iPhone.”

Alphenese Taxi Centrale

Naeem Bhatti, eigenaar van de Alphenese Taxi Centrale (ATC), is een van de ondernemers die al gebruikmaakt van de nieuwe functie. “Met de komst van Tap to Pay op iPhone verwachten wij een grote boost in omzet te behalen”, vertelt de taxiondernemer. “Medewerkers vergeten soms de betaalterminal op te laden of mee te nemen, waardoor betalingen via een betaalverzoek verstuurd moet worden. Dat betekent meer werk en bovendien is het niet klantvriendelijk. Tap to Pay op iPhone lost dit probleem op omdat chauffeurs hun telefoon nooit vergeten. Daarnaast werkt Tap to Pay snel, betrouwbaar en bespaart het ons kosten voor extra hardware.”

myPOS Glass app

Alle klanten van myPOS met een geschikte telefoon (iPhone XS of hoger) kunnen contactloze betalingen accepteren door de myPOS Glass app te downloaden. “Open de app, activeer Tap to Pay, voer het aankoopbedrag in en overhandig de iPhone aan de klant”, legt myPOS uit. “De betaling kan voltooid worden met elke contactloze betaalmethode zoals Apple Pay, een andere e-wallet of een contactloze betaalkaart door deze tegen het contactloos symbool aan te tikken.”

Tap to Pay op iPhone vereist iOS 15.5 of hoger. Verder worden er geen extra kosten in rekening gebracht en er zijn geen extra apparaten nodig. Bovendien zijn alle transacties veilig versleuteld. “Bedrijfs- en klantgegevens worden beschermd door dezelfde technologie als die van Apple Pay.”

Starterspakket

Om te profiteren van alle voordelen, kunnen ondernemers het starterspakket van myPOS Glass uitproberen. “Dit pakket is gratis. Je betaald alleen wanneer jij betaald wordt. Verder zijn er geen verplichtingen en geen vaste kosten, enkel complete vrijheid”, zo besluit myPOS.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone | TaxiPro
Tap to Pay op iPhone
Betaalmethoden

myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone

Tap to Pay op iPhone. Foto: myPOS

Betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. De nieuwe functie biedt klanten, waaronder taxiondernemers, de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

“Met Tap to Pay kunnen ondernemers betalingen accepteren op elke locatie, zowel in de winkel als onderweg”, zegt Anthony Notos, country manager van myPOS Nederland, daarover. “We zijn verheugd om fysieke betalingen te vereenvoudigen en verwachten dat allerlei soorten bedrijven – van winkels tot taxichauffeurs – snel contactloze betalingen gaan accepteren met alleen een iPhone.”

Alphenese Taxi Centrale

Naeem Bhatti, eigenaar van de Alphenese Taxi Centrale (ATC), is een van de ondernemers die al gebruikmaakt van de nieuwe functie. “Met de komst van Tap to Pay op iPhone verwachten wij een grote boost in omzet te behalen”, vertelt de taxiondernemer. “Medewerkers vergeten soms de betaalterminal op te laden of mee te nemen, waardoor betalingen via een betaalverzoek verstuurd moet worden. Dat betekent meer werk en bovendien is het niet klantvriendelijk. Tap to Pay op iPhone lost dit probleem op omdat chauffeurs hun telefoon nooit vergeten. Daarnaast werkt Tap to Pay snel, betrouwbaar en bespaart het ons kosten voor extra hardware.”

myPOS Glass app

Alle klanten van myPOS met een geschikte telefoon (iPhone XS of hoger) kunnen contactloze betalingen accepteren door de myPOS Glass app te downloaden. “Open de app, activeer Tap to Pay, voer het aankoopbedrag in en overhandig de iPhone aan de klant”, legt myPOS uit. “De betaling kan voltooid worden met elke contactloze betaalmethode zoals Apple Pay, een andere e-wallet of een contactloze betaalkaart door deze tegen het contactloos symbool aan te tikken.”

Tap to Pay op iPhone vereist iOS 15.5 of hoger. Verder worden er geen extra kosten in rekening gebracht en er zijn geen extra apparaten nodig. Bovendien zijn alle transacties veilig versleuteld. “Bedrijfs- en klantgegevens worden beschermd door dezelfde technologie als die van Apple Pay.”

Starterspakket

Om te profiteren van alle voordelen, kunnen ondernemers het starterspakket van myPOS Glass uitproberen. “Dit pakket is gratis. Je betaald alleen wanneer jij betaald wordt. Verder zijn er geen verplichtingen en geen vaste kosten, enkel complete vrijheid”, zo besluit myPOS.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.