Mercedes, Mercedes-Benz, taxi, E-Klasse

Plan voor afschaffing bpm-teruggave taxi is van de baan

DEN HAAG – De bpm-vrijstelling voor taxi’s blijft zoals hij is met het nieuwe kabinet. In het conceptregeerakkoord stond het voorstel de vrijstelling af te schaffen, in het definitieve gedoogakkoord is hierover niets meer terug te vinden.

Volgens het conceptakkoord, zoals onder meer NRC Handelsblad publiceerde eind vorige week, werd 100 miljoen bezuinigd door ‘Afschaffing vrijstelling aanschafbelasting taxi’s’. Daarvan is nu dus geen sprake meer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.