stijging, salaris, geld, munten

Het salaris van een taxichauffeur volgens de cao in 2011

Taxichauffeurs gaan meer verdienen volgend jaar, zo blijkt uit de nieuwe loonschalen 2011 personenvervoer. Een taxichauffeur met 12 dienstjaren die alle soorten contractvervoer rijdt gaat er bruto 111 euro op vooruit. Zijn salaris komt uit op 2011,75 euro bruto per maand.

Een beginnende taxichauffeur van 23 jaar of ouder gaat er maandelijks zo’n 80 euro op vooruit. Hij begint de eerste werkdag met een salaris van 1604,11 euro bruto per maand. Straattaxichauffeurs krijgen maximaal 1863,52 euro.

Wat de precieze bruto-netto verdeling wordt of wat taxi-ondernemers precies kwijt zijn aan salaris, dat valt nog niet te zeggen. Dat is naar verwachting eind deze maand bekend, zegt Erik Boom van Taxi Loon Salarisverwerking.

Lees ook: Taxichauffeur verdient in 2012 € 56,23 netto meer per maand

loonschalen, salaris, taxi, taxichauffeur, loon, cao, 2011

Een opleiding tot taxichauffeur volg je bij Jongepier Mobility Masters!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

7 reacties op “Het salaris van een taxichauffeur volgens de cao in 2011”

Adri van Hoof|31.01.11|12:00

Hallo,
Ik had een vraagje aan u ik rij nu 5 jaar taxi ben na mijn flo vab de krijgsmacht gestart ben nu 54 jaar ik rij altijd rolstoel vervoer mijn vraag is,het salaris van een taxichauffeur van een luxe auto en eentje van rolstoelvervoer is dat het zelfde?
vriendelijke dank,Adri

H.van Gelder|31.01.11|15:36

Ook ik heb een vraag mijn werkgever heeft in het salaris van jan. alleen de 1,4 % prijscompensatie doorberekend en niet de 2% schaalverhoging met als reden dat ik niet rijdend personeel bent. Ik ben in dienst van de facilitaire afdeling klopt dit of heb ik ook recht op die 2 % schaalverhoging en dus in totaal 3.4 %

Erik|21.02.11|08:50

Hallo , kan iemand mij uitleggen waarom ik met een dienstverband van 13 jaar plus 2 ervaringsjaren ingeschaald sta op trap 7 , in 2010 is er ook geen uur nachttoeslag uitbetaald en stond ik in loonschaal 6 . Ik rijd zowel contractvervoer als de “straattaxi” en werk gemiddeld 36,5 uur per week .

Met vriendelijke groet ,
Erik

marc dekkers|04.04.11|18:13

ik heb even een vraagje ik ben in 1999 begongen als taxichauffeur en heb 7 jaar bij het ene bedrijf gewerkt en nu werk ik weer 4 jaar bij een andere bedrijf dus ik heb dus 11 jaar ervaring dus dan val ik in trede7 als het goed is en ik werk ook nog meer als 40 uur per week en rijd ook nog ov vervoer weet iemand wat dan je maand salaris is netto

Henkjan|06.05.11|14:32

Hallo, ik ben binnenkort werkloos en ben wel geïnteresseerd in het beroep taxichauffeur. Ik ben 21 jaar heb een rijbewijs en rijervaring. moet ik ook een opleiding doen voor dit specifieke beroep?

jean prosmans|05.03.12|15:47

graag had ik willen weten het uurloon van taxi-chauffeur
ik val onder het paritair-comite 140.060
groetjes,
je kan mij het juiste uurloon mailen op
jean.prosmans@telenet.be

anand|03.04.12|13:42

Hallo ik ben 41 jaar en werkeloos.
Graag wil ik taxi chauffeur worden maar weet er niks vanaf hoe het allemaal in elkaar zit en wat ik allemaal moet doen.
Ook wil ik graag weten waar of hoe te soliciteren.
Kunt u mij a.u.b. helpen met de vragen???
Alvast bedankt.

MVG,
Anand

Het salaris van een taxichauffeur volgens de cao in 2011 | TaxiPro
stijging, salaris, geld, munten

Het salaris van een taxichauffeur volgens de cao in 2011

Taxichauffeurs gaan meer verdienen volgend jaar, zo blijkt uit de nieuwe loonschalen 2011 personenvervoer. Een taxichauffeur met 12 dienstjaren die alle soorten contractvervoer rijdt gaat er bruto 111 euro op vooruit. Zijn salaris komt uit op 2011,75 euro bruto per maand.

Een beginnende taxichauffeur van 23 jaar of ouder gaat er maandelijks zo’n 80 euro op vooruit. Hij begint de eerste werkdag met een salaris van 1604,11 euro bruto per maand. Straattaxichauffeurs krijgen maximaal 1863,52 euro.

Wat de precieze bruto-netto verdeling wordt of wat taxi-ondernemers precies kwijt zijn aan salaris, dat valt nog niet te zeggen. Dat is naar verwachting eind deze maand bekend, zegt Erik Boom van Taxi Loon Salarisverwerking.

Lees ook: Taxichauffeur verdient in 2012 € 56,23 netto meer per maand

loonschalen, salaris, taxi, taxichauffeur, loon, cao, 2011

Een opleiding tot taxichauffeur volg je bij Jongepier Mobility Masters!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

7 reacties op “Het salaris van een taxichauffeur volgens de cao in 2011”

Adri van Hoof|31.01.11|12:00

Hallo,
Ik had een vraagje aan u ik rij nu 5 jaar taxi ben na mijn flo vab de krijgsmacht gestart ben nu 54 jaar ik rij altijd rolstoel vervoer mijn vraag is,het salaris van een taxichauffeur van een luxe auto en eentje van rolstoelvervoer is dat het zelfde?
vriendelijke dank,Adri

H.van Gelder|31.01.11|15:36

Ook ik heb een vraag mijn werkgever heeft in het salaris van jan. alleen de 1,4 % prijscompensatie doorberekend en niet de 2% schaalverhoging met als reden dat ik niet rijdend personeel bent. Ik ben in dienst van de facilitaire afdeling klopt dit of heb ik ook recht op die 2 % schaalverhoging en dus in totaal 3.4 %

Erik|21.02.11|08:50

Hallo , kan iemand mij uitleggen waarom ik met een dienstverband van 13 jaar plus 2 ervaringsjaren ingeschaald sta op trap 7 , in 2010 is er ook geen uur nachttoeslag uitbetaald en stond ik in loonschaal 6 . Ik rijd zowel contractvervoer als de “straattaxi” en werk gemiddeld 36,5 uur per week .

Met vriendelijke groet ,
Erik

marc dekkers|04.04.11|18:13

ik heb even een vraagje ik ben in 1999 begongen als taxichauffeur en heb 7 jaar bij het ene bedrijf gewerkt en nu werk ik weer 4 jaar bij een andere bedrijf dus ik heb dus 11 jaar ervaring dus dan val ik in trede7 als het goed is en ik werk ook nog meer als 40 uur per week en rijd ook nog ov vervoer weet iemand wat dan je maand salaris is netto

Henkjan|06.05.11|14:32

Hallo, ik ben binnenkort werkloos en ben wel geïnteresseerd in het beroep taxichauffeur. Ik ben 21 jaar heb een rijbewijs en rijervaring. moet ik ook een opleiding doen voor dit specifieke beroep?

jean prosmans|05.03.12|15:47

graag had ik willen weten het uurloon van taxi-chauffeur
ik val onder het paritair-comite 140.060
groetjes,
je kan mij het juiste uurloon mailen op
jean.prosmans@telenet.be

anand|03.04.12|13:42

Hallo ik ben 41 jaar en werkeloos.
Graag wil ik taxi chauffeur worden maar weet er niks vanaf hoe het allemaal in elkaar zit en wat ik allemaal moet doen.
Ook wil ik graag weten waar of hoe te soliciteren.
Kunt u mij a.u.b. helpen met de vragen???
Alvast bedankt.

MVG,
Anand