taxichauffeurs, diploma, taxi

Taxichauffeurs Vijfstromenland halen MBO-2 diploma

Meer dan 100 taxichauffeurs van de vervoersorganisatie “Vijfstromenland” hebben deze week hun MBO-2 diploma Taxichauffeur ontvangen. Tijdens de uitreiking in de regio Rivierenland benadrukte Peter Blanken, manager van het projectbureau Regiotaxi Gelderland, het belang van en goed opgeleide chauffeur.

“De chauffeur is de belangrijkste ambassadeur van Regiotaxi Gelderland. Hij geeft ons als opdrachtgever letterlijk een gezicht. De beleving van de reiziger valt of staat dan ook met de manier waarop chauffeurs hun werk uitvoeren.”

Taxi examen CBR

Yvonne Botterhuis van ABC Taxikeurmerk Advies en Trainingen verzorgde 8 dagdelen van de cursus.  Alle chauffeurs legden ook het examen Taxi Sociale Vaardigheden en Doelgroepenvervoer af bij het CBR, wat verplicht is voor het uitvoeren van Valys-vervoer.

De cursus besteedt aandacht aan de omgang met de verschillende doelgroepen, het milieu, arbo- en ergonomie en de relevante wet- en regelgeving.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeurs Vijfstromenland halen MBO-2 diploma | TaxiPro
taxichauffeurs, diploma, taxi

Taxichauffeurs Vijfstromenland halen MBO-2 diploma

Meer dan 100 taxichauffeurs van de vervoersorganisatie “Vijfstromenland” hebben deze week hun MBO-2 diploma Taxichauffeur ontvangen. Tijdens de uitreiking in de regio Rivierenland benadrukte Peter Blanken, manager van het projectbureau Regiotaxi Gelderland, het belang van en goed opgeleide chauffeur.

“De chauffeur is de belangrijkste ambassadeur van Regiotaxi Gelderland. Hij geeft ons als opdrachtgever letterlijk een gezicht. De beleving van de reiziger valt of staat dan ook met de manier waarop chauffeurs hun werk uitvoeren.”

Taxi examen CBR

Yvonne Botterhuis van ABC Taxikeurmerk Advies en Trainingen verzorgde 8 dagdelen van de cursus.  Alle chauffeurs legden ook het examen Taxi Sociale Vaardigheden en Doelgroepenvervoer af bij het CBR, wat verplicht is voor het uitvoeren van Valys-vervoer.

De cursus besteedt aandacht aan de omgang met de verschillende doelgroepen, het milieu, arbo- en ergonomie en de relevante wet- en regelgeving.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.