taxicursus, Jongepier Opleidingen, taxidiploma, taxipas, taxichauffeur

Cursus voor tram- en busbaan ontheffing Amsterdam

Als enige stad in Nederland vraagt de gemeente Amsterdam het diploma Vrije Tram- en Busbaan van taxichauffeurs die een ontheffing aanvragen voor het gebruik van de vrije tram en busbanen. Om dit diploma te verkrijgen is het afleggen van een theoretisch en een praktisch examen verplicht. Daarom verzorgt Jongepier Opleiding hiervoor een cursus.

Tijdens de cursus verkrijgen de taxichauffeurs ook een grondige kennis van het wegennet van de gemeente Amsterdam.

Gebruik trambaan

Verder komen ook de specifieke regels voor het gebruik van de vrije tram en busbaan in deze cursus aan bod, maar ook kennis over veel voorkomende adressen (hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, en bezienswaardigheden) en het herkennen van belangrijke gezichtsbepalende gebouwen behoren tot de exameneisen voor dit diploma.

De cursus bestaat uit vier dagdelen theorie en 3 dagdelen praktijk. Voor werkgevers in de taxibranche is dit diploma een belangrijke indicatie over de vakbekwaamheid van zijn taxichauffeurs.

CCV

Jongepier is  al vele jaren een van de weinige opleiders die door  het CCV en de gemeente Amsterdam zijn geselecteerd zijn om deze opleiding te mogen verzorgen. Schrijf u nu in voor de opleiding Vrije Tram en Busbaan, en maak ook nog eens kans op een gratis tablet.

Voor meer informatie betreffende deze actie kunt u vragen naar Suzanne Abbink, Jongepier Opleidingen – 0346- 33 03 63.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Cursus voor tram- en busbaan ontheffing Amsterdam | TaxiPro
taxicursus, Jongepier Opleidingen, taxidiploma, taxipas, taxichauffeur

Cursus voor tram- en busbaan ontheffing Amsterdam

Als enige stad in Nederland vraagt de gemeente Amsterdam het diploma Vrije Tram- en Busbaan van taxichauffeurs die een ontheffing aanvragen voor het gebruik van de vrije tram en busbanen. Om dit diploma te verkrijgen is het afleggen van een theoretisch en een praktisch examen verplicht. Daarom verzorgt Jongepier Opleiding hiervoor een cursus.

Tijdens de cursus verkrijgen de taxichauffeurs ook een grondige kennis van het wegennet van de gemeente Amsterdam.

Gebruik trambaan

Verder komen ook de specifieke regels voor het gebruik van de vrije tram en busbaan in deze cursus aan bod, maar ook kennis over veel voorkomende adressen (hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, en bezienswaardigheden) en het herkennen van belangrijke gezichtsbepalende gebouwen behoren tot de exameneisen voor dit diploma.

De cursus bestaat uit vier dagdelen theorie en 3 dagdelen praktijk. Voor werkgevers in de taxibranche is dit diploma een belangrijke indicatie over de vakbekwaamheid van zijn taxichauffeurs.

CCV

Jongepier is  al vele jaren een van de weinige opleiders die door  het CCV en de gemeente Amsterdam zijn geselecteerd zijn om deze opleiding te mogen verzorgen. Schrijf u nu in voor de opleiding Vrije Tram en Busbaan, en maak ook nog eens kans op een gratis tablet.

Voor meer informatie betreffende deze actie kunt u vragen naar Suzanne Abbink, Jongepier Opleidingen – 0346- 33 03 63.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.