Jongepier, Mobility Masters, taxichauffeur, lesauto, opleiding

Nieuwe naam opleider Jongepier: Jongepier Mobility Masters

Opleider Jongepier heeft een nieuwe naam: Jongepier Mobility Masters. Alle verschillende diensten, dus ook detachering, worden voortaan aangeboden onder de noemer Jongepier Mobility Masters. Tegelijk is ook een aanvang gemaakt met de invoering van een nieuwe huisstijl.

“Vanwege de steeds hogere eisen die worden gesteld aan de papieren van rijinstructeurs en taxichauffeurs, hebben wij het cursusaanbod verder aangescherpt en opgewaardeerd”, vertelt Simon Jongepier.

Beroepsopleider

Met meer dan 31 jaar ervaring en hoge slagingspercentages is Jongepier een toonaangevende beroepsopleider in de mobiliteits-sector.  De praktijk- en theoriecursussen worden gegeven door heel Nederland en leiden op voor gecertificeerde examens.

Onder meer Bovag, Koninklijk Nederlands Vervoer, Sociaal Fonds Taxi, KNMV en de stichting Keurmerk Taxi kiezen voor Jongepier.

Meer informatie: www.jongepier.nl

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Nieuwe naam opleider Jongepier: Jongepier Mobility Masters”

Lyubov|11.06.12|05:21

Beste Margriet,Op de homepage in de meest rhsctee blok vind je deze actie. Door te abonneren op onze nieuwsbrief maak je kans op het boek Relax van Bill Granger. Succes!