Zaal, Congres, Philharmonie, Haarlem

Nationaal Congres Taxi-Aanbestedingen op 19 juni in Haarlem

De continuïteit van de taxibranche staat onder enorme druk door de huidige aanbestedingen. Wordt de markt beperkt tot de grotere spelers of wordt deze toegankelijk voor de lokale vervoerders? Wat zijn de invloeden van een aanbesteder hierop? Hoe zwaar weegt kwaliteit in werkelijkheid mee of kan alles niet beter gegund worden op prijs? Hoe ga je als aanbestedende dienst verantwoord om met bezuinigingen? TaxiPro.nl en TenderGuide organiseren op dinsdag 19 juni 2012 het Nationaal Congres Taxi-Aanbestedingen in de Philharmonie te Haarlem.

Tijdens deze dag worden bovenstaande thema’s uitgebreid besproken. Vooraanstaande sprekers vanuit de branche, overheid en belangenorganisaties delen hun visie en ervaringen met u. Dat gebeurt onder leiding van dagvoorzitter en ondernemer Annemarie van Gaal.

Actuele ontwikkelingen

Het congres creëert een open dialoog tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers en gebruikers. Natuurlijk is er ruimte om uw eigen ervaringen te delen tijdens de paneldiscussies en om te netwerken binnen de branche. Ervaringdeskundigen en experts belichten de perspectieven vanuit zowel de aanbesteder als vanuit de marktpartij en gaan in op actuele ontwikkelingen.

Dagvoorzitter Van Gaal daagt sprekers en bezoekers uit met interessante stellingen en leidt de discussie. De doelgroepen zijn onder andere taxi-ondernemers, inkopers en beleidsmakers van aanbestedende diensten, vertegenwoordigers van belangenorganisaties en adviseurs gespecialiseerd in aanbestedingen.

Inschrijven

Vanaf woensdag 9 mei start de inschrijving en maken TaxiPro.nl en TenderGuide het programma bekend op deze website. Het congres start om 10:30 uur en duurt tot circa 17:00 uur.

Toegangskaarten zijn vanaf dinsdag te verkrijgen à € 199,- excl. btw per persoon. Dit is inclusief netwerklunch en -borrel na afsluiting.

Vragen? Neem contact op met events@taxipro.nl.

Nationaal Congres Taxi Aanbestedingen, TaxiPro, TenderGuide

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.