UWV, kantoor

Diverse overname-kandidaten voor TC Beheer Vlissingen

Een aantal kandidaten hebben interesse in een overname van TC Beheer Vlissingen. Het taxibedrijf vroeg eerder deze week zelf faillissement aan. Onder deze BV vallen onder meer de Taxicentrale Vlissingen, Taxi Van de Gruyter en Bizon Tours. De 55 medewerkers van TC Beheer hebben al sinds december geen salaris meer ontvangen.

De chauffeurs blijven voorlopig nog doorrijden. De taxicentrale verzorgt het (groeps)vervoer van zieken, gehandicapten en leerlingen uit het speciaal onderwijs.

UWV

De medewerkers krijgen hun achterstallig salaris via het UWV uitbetaald. Ook over de periode van de wettelijke opzegtermijn. Dat heeft curator Jeroen de Waard donderdagavond medegedeeld aan de chauffeurs en andere werknemers van het Vlissingse bedrijf, meldt PZC.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.