Aethon, FD Gazelle Award, uitreiking, regionale verkiezing

Aethon wint FD Gouden Gazelle Award voor Zuid-Holland

Uitzend- en detacheringsbedrijf Aethon heeft de FD Gouden Gazelle Award gewonnen voor de regio Zuid-Holland. Aethon is daarmee de snelst groeiende onderneming in haar regio in de categorie middelgroot (jaarlijks 2 tot 30 miljoen euro omzet). Bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award.

Vervolgens is in december de landelijke verkiezing. Aethon is voorgedragen door KPMG. De groei is vooral bereikt door te focussen op kostenbesparing bij klanten, legt Aethon-directeur Casper Bannet uit. “Daar zijn we in gespecialiseerd. Daardoor bieden we toegevoegde waarde voor hen.”

Ondersteuning taxibedrijven

Aethon Taxipersoneel is gespecialiseerd in de personele ondersteuning van taxibedrijven. Het bureau leidt de werknemers specifiek op voor taxibedrijven en biedt ze daarna volledig flexibel aan, zoals medewerkers met taxipas certificeringen en planningsopleidingen.

Naast taxipersoneel levert Aethon ook uitzend- en detacheerkrachten aan de overheid, zorgsector, evenementen en andere bedrijven. De uitzendorganisatie is diepgeworteld in het studentenleven. “De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een flexibele schil van medewerkers. Studenten passen hier erg goed in om dat zij veelal beschikbaar zijn tijdens dagdelen, avonden, weekenden, feestdagen en vakantieperioden”, aldus Aethon.

Ranglijst Financieel Dagblad:

FD Gazelle Award, Zuid-Holland, Aethon

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.