WOLF Rijbewijsshop, taxi, taxi-opleiding, taxipas, rijles, kandidaat

Rijschool biedt taxi-opleiding voor taxipas nu landelijk aan

De grootste rijschool van Nederland biedt voortaan de taxi-opleiding aan met landelijke dekking. WOLF rijbewijsshop heeft ruim 100 instructeurs in loondienst door heel Nederland, die kandidaten binnen zes weken opleiden voor de Chauffeurskaart BCT. Taxibedrijven krijgen nu tijdelijk € 100,- korting op de WOLF taxi opleiding en betalen daardoor € 699,-. Hiervoor ontvangt de kandidaat het WOLF Taxi Totaalpakket. Dat bestaat uit vier praktijklessen, een theorieboek, oefencode voor internet training, CBR-theorie-examen en een CBR-praktijkexamen.

“Onze kandidaten volgen een speciaal traject dat voor hen is samengesteld. Hierbij kan hij thuis in eigen tijd leren onder begeleiding van een coach”, vertelt Raymond Wolf, directeur WOLF rijbewijsshop.

Taxi-opleiding

De taxi-opleiding wordt verzorgd door gekwalificeerde en ervaren instructeurs. Wolf: “Wij geven taxi-opleidingen door heel Nederland. Daardoor kunnen wij de speciale dagopleiding altijd in de buurt aanbieden. Voor de theorie bieden wij een unieke mogelijkheid om thuis te studeren. Bovendien is er ook altijd de mogelijkheid om een examen in de buurt te doen.”

Het WOLF Taxi Totaalpakket bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Als een kandidaat beide onderdelen gehaald heeft bij het CBR, dan is hij in het bezit van het Chauffeursdiploma. Daarmee kan hij zijn Chauffeurskaart BCT aanvragen. Voordat de kandidaat op examen gaat, vinden er vier praktijklessen plaats. “Tijdens deze vier lessen wordt er uitgebreid op het examen ingegaan, zodat de kandidaat precies weet wat hij kan verwachten”, vertelt Wolf.

Examengarantie

“Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze opleiding. Daarom bieden wij examengarantie op het theorie-examen”, zegt Wolf. “Als een kandidaat de theorieopleiding en vier bijbehorende proefexamens achter elkaar in één sessie heeft gehaald, dan weten wij zeker dat hij slaagt voor zijn theorie-examen. Zo niet, betalen wij het herexamen bij het CBR.”

Bekijk een video over het CBR-praktijkexamen voor de taxi:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijschool biedt taxi-opleiding voor taxipas nu landelijk aan”

Wim Heitinga|05.12.13|10:28

Goede service is dat. Thuis doen wat thuis kan en zo snel je papieren binnen. Werd ook wel tijd voor een modernere speler in deze soms oudbollige branche.

Rijschool biedt taxi-opleiding voor taxipas nu landelijk aan | TaxiPro
WOLF Rijbewijsshop, taxi, taxi-opleiding, taxipas, rijles, kandidaat

Rijschool biedt taxi-opleiding voor taxipas nu landelijk aan

De grootste rijschool van Nederland biedt voortaan de taxi-opleiding aan met landelijke dekking. WOLF rijbewijsshop heeft ruim 100 instructeurs in loondienst door heel Nederland, die kandidaten binnen zes weken opleiden voor de Chauffeurskaart BCT. Taxibedrijven krijgen nu tijdelijk € 100,- korting op de WOLF taxi opleiding en betalen daardoor € 699,-. Hiervoor ontvangt de kandidaat het WOLF Taxi Totaalpakket. Dat bestaat uit vier praktijklessen, een theorieboek, oefencode voor internet training, CBR-theorie-examen en een CBR-praktijkexamen.

“Onze kandidaten volgen een speciaal traject dat voor hen is samengesteld. Hierbij kan hij thuis in eigen tijd leren onder begeleiding van een coach”, vertelt Raymond Wolf, directeur WOLF rijbewijsshop.

Taxi-opleiding

De taxi-opleiding wordt verzorgd door gekwalificeerde en ervaren instructeurs. Wolf: “Wij geven taxi-opleidingen door heel Nederland. Daardoor kunnen wij de speciale dagopleiding altijd in de buurt aanbieden. Voor de theorie bieden wij een unieke mogelijkheid om thuis te studeren. Bovendien is er ook altijd de mogelijkheid om een examen in de buurt te doen.”

Het WOLF Taxi Totaalpakket bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Als een kandidaat beide onderdelen gehaald heeft bij het CBR, dan is hij in het bezit van het Chauffeursdiploma. Daarmee kan hij zijn Chauffeurskaart BCT aanvragen. Voordat de kandidaat op examen gaat, vinden er vier praktijklessen plaats. “Tijdens deze vier lessen wordt er uitgebreid op het examen ingegaan, zodat de kandidaat precies weet wat hij kan verwachten”, vertelt Wolf.

Examengarantie

“Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze opleiding. Daarom bieden wij examengarantie op het theorie-examen”, zegt Wolf. “Als een kandidaat de theorieopleiding en vier bijbehorende proefexamens achter elkaar in één sessie heeft gehaald, dan weten wij zeker dat hij slaagt voor zijn theorie-examen. Zo niet, betalen wij het herexamen bij het CBR.”

Bekijk een video over het CBR-praktijkexamen voor de taxi:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijschool biedt taxi-opleiding voor taxipas nu landelijk aan”

Wim Heitinga|05.12.13|10:28

Goede service is dat. Thuis doen wat thuis kan en zo snel je papieren binnen. Werd ook wel tijd voor een modernere speler in deze soms oudbollige branche.