connexxion, kantoor

Connexxion neemt Personenvervoer Van Dijk in Delfzijl over

Connexxion breidt flink uit in de provincie Groningen. De vervoersmaatschappij heeft daartoe vorige week het taxibedrijf Personenvervoer van Dijk in Delfzijl overgenomen. Vorig jaar werd Connexxion al eigenaar van De Grooth uit Winschoten. Met de overnames wil Connexxion nog beter mee kunnen doen in de huidige marktomstandigheden bij aanbestedingen.

“De overname past in het expansiebeleid van Connexxion Taxi Services”, licht Connexxion-woordvoerder Hendri Beltman toe. “De overgenomen bedrijven vallen nu onder de paraplu van CTS, maar blijven wel onder eigen naam opereren.” Ook de taxivoertuigen blijven onder ‘eigen vlag’ rijden.

Personenvervoer

Personenvervoer van Dijk telt 80 voertuigen en 81 FTE. De Grooth telt 150 voertuigen en 161 FTE. De huidige directie van Van Dijk zal beide bedrijven gaan aansturen. Op deze wijze verandert er voor het personeel en de relaties feitelijk weinig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.