innstyle, terras, Nationale Taxidag

Nieuw evenement voor de taxibranche: Nationale Taxidag

De Nationale Taxidag is hét nieuwe evenement voor de taxibranche. Deze netwerkdag wordt gehouden op donderdag 18 september 2014 in Maarssen (Utrecht) en biedt zowel taxi-ondernemers als zzp-chauffeurs een interessante en actieve dag vol workshops, beurs en gezelligheid. Onderdeel van de Nationale Taxidag is de derde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer. Organisator is TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxisector.

De Nationale Taxidag richt zich op taxi-ondernemers van loondienstbedrijven en zzp-taxichauffeurs. Door de dag heen worden diverse interessante workshops gehouden die interessant zijn voor zowel taxi-ondernemers van loondienstbedrijven als zzp-taxichauffeurs. Daarnaast zijn diverse toeleveranciers van de taxisector aanwezig met een stand op de beursvloer. Het programma van de Nationale Taxidag wordt binnenkort bekendgemaakt.

Nationaal Congres Contractvervoer

De derde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer is onderdeel van de Nationale Taxidag op 18 september 2014. De doelgroep van het congres is zowel personenvervoersbedrijven als opdrachtgevers van contractvervoer bij de overheid en zorgverzekeraars. Diverse topsprekers geven een presentatie over zaken die op dat moment spelen in het contractvervoer. Te denken valt aan regiecentrale, decentralisatie awbz en kostenbesparingen bij aanbestedingen. Ook dat programma wordt binnenkort gepresenteerd.

Het congres vindt plaats op evenementenlocatie InnStyle in Utrecht (Maarssen). Deze luxe en moderne locatie met open uitstraling biedt zeer veel ruimte voor zowel beurs, netwerken en congres. Het ligt op een kwartier rijden vanaf Centraal Station Utrecht. Voor bezoekers die met OV komen, rijdt er doorlopend een gratis pendelbus. Op de Nationale Taxidag zullen naar verwachting 500 taxi-ondernemers en 150 opdrachtgevers van contractvervoer aanwezig zijn.

Nationale Taxidag op donderdag 18 september 2014: save the date!

Meer informatie over dit evenement? Neem contact op met Manouk Brouwers via manouk.brouwers@taxipro.nl of 0763030372

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Nieuw evenement voor de taxibranche: Nationale Taxidag”

Ger|08.05.14|19:26

Zo en wanneer komt er een taxidag voor alleen chauffeurs ( o nee kan niet die moeten werken ). Die moeten ervoor zorgen dat de bedrijven blijven bestaan oftewel de chauffeurs krijgen stank voor dank.

Gerard Peter|20.05.14|11:02

idd Ger…… & de zzp’rs die vissen ook weer achter het net…weer dat kliekje….

Duco Douwstra|29.05.14|13:25

Beste Ger en Gerard Peter, Lees een goed wat er staat!Deze dag is voor iedereen toegankelijk die wil komen om iets op te steken van hetgeen er in te taxisector gebeurd.Het is ook goed voor een loondienstchauffeur om te zien dat hun baas per maand vaak minder overhoud dan de chauffeur ontvangt.En zelfs verlies draait omdat hij zijn bedrijf niet op wil geven.Dus niet zo zielig doen,ik weet dat het erg in is om je gediscrimineerd te voelen,maar dat is puber gedrag.