innstyle

Nationale Taxidag 2014 is vol, registratie gesloten

Er komen maar liefst 1.000 bezoekers naar de Nationale Taxidag. Daarmee is het evenement vol. Organisator TaxiPro.nl heeft de registratie gesloten. Alle deelnemende taxi-ondernemers ontvangen donderdag per email hun e-ticket. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor het Congres Contractvervoer beschikbaar. Daarvoor hebben zich nu 210 taxi-ondernemers en aanbestedende diensten geregistreerd.

“Het is fantastisch dat er zoveel taxi-ondernemers en aanbestedende diensten op 18 september bij elkaar komen”, zegt Joan Blaas, uitgever TaxiPro. “Het belooft echt een inspiratievolle dag te worden met congres, workshops, vakbeurs en vooral veel netwerkmogelijkheden.”

Workshops

Er zijn de hele dag door diverse workshops te bezoeken. Die zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers. De workshops gaan onder meer over de Boordcomputer Taxi, Taxi-apps, VOF-constructies, wet werk en zekerheid, noem maar op. Bekijk het workshopprogramma, zalen en aanvangstijden via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/workshops

Het Congres Contractvervoer gaat over alle actuele zaken die spelen in de wereld van taxi-aanbestedingen. Doel van het congres is oprachtgevers in het contractvervoer, zoals gemeenten, en taxi-ondernemers bij elkaar te brengen. Zo kunnen ze leren van elkaar om zo de markt en de kwaliteit te verbeteren binnen de bestaande budgetten. Bekijk het congresprogramma via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/congres

Vakbeurs

Tijdens de Nationale Taxidag zijn er tientallen toeleveranciers en dienstverleners die hun nieuwste innovaties en producten presenteren aan de taxibranche. Dit is een mooie kans om op één dag met diverse partijen te spreken. Bekijk alle exposanten via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/vakbeurs

De Nationale Taxidag vindt plaats op evenementenlocatie Inn Style in Maarssen (Utrecht). Het ligt op een kwartier rijden vanaf Centraal Station Utrecht.  Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Adres: Inn Style, Herenweg 55 3602 AN Maarssen. www.innstyle.nl

Pendelbus

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen, rijdt er van 8:30 tot 10:30 uur en 16:00 tot 20:00 uur een gratis pendelbus vanaf treinstation Maarssen op en neer naar Inn Style. Deze pendelbus kan ook gebruikt worden om weer terug te keren naar het station.

Blaas: “We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten op 18 september. Want zeker in deze moeijlijke tijd is het belangrijk dat de taxibranche gezamenlijk optrekt. En samen de kansen pakt die er liggen.”

Bekijk alles over de Nationale Taxidag op 18 september in Maarssen via: www.taxipro.nl/taxidag-2014

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.