Aethon, hoofdkantoor, Rijswijk, taxipersoneel, uitzendbureau, detacheerder

Nominatie FD Gazelle en High Growth Awards voor Aethon

Aethon behoort opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf, dat onder meer taxipersoneel levert, is in de race voor de High Growth Awards en FD Gazelle Awards. In 2013 won Aethon al de FD Gouden Gazelle Award.

Bedrijven komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award wanneer ze over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van ten minste 20 procent hebben laten zien. Voor de High Growth Awards speelt naast de kwantitatieve groei van het bedrijf, voornamelijk de kwaliteit van die groei een belangrijke rol.

Kostenbesparing bij klanten

De groei van Aethon is vooral bereikt door een focus op kostenbesparing bij klanten. Aethon heeft stevige wortels in het studentenleven en speelt daarmee in op de behoefte van bedrijven aan een flexibele schil van medewerkers. Studenten passen hier erg goed in, omdat zij veelal beschikbaar zijn tijdens dagdelen, avonden, weekenden, feestdagen en in vakantieperioden.

De verkiezingen van de FD Gazellen Awards voor de regio Zuid-Holland / Zeeland vinden plaats op dinsdag 11 november. Op 1 december volgt de landelijke verkiezing. De winnaars van de High Growth Awards worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op 19 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nominatie FD Gazelle en High Growth Awards voor Aethon | TaxiPro
Aethon, hoofdkantoor, Rijswijk, taxipersoneel, uitzendbureau, detacheerder

Nominatie FD Gazelle en High Growth Awards voor Aethon

Aethon behoort opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf, dat onder meer taxipersoneel levert, is in de race voor de High Growth Awards en FD Gazelle Awards. In 2013 won Aethon al de FD Gouden Gazelle Award.

Bedrijven komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award wanneer ze over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van ten minste 20 procent hebben laten zien. Voor de High Growth Awards speelt naast de kwantitatieve groei van het bedrijf, voornamelijk de kwaliteit van die groei een belangrijke rol.

Kostenbesparing bij klanten

De groei van Aethon is vooral bereikt door een focus op kostenbesparing bij klanten. Aethon heeft stevige wortels in het studentenleven en speelt daarmee in op de behoefte van bedrijven aan een flexibele schil van medewerkers. Studenten passen hier erg goed in, omdat zij veelal beschikbaar zijn tijdens dagdelen, avonden, weekenden, feestdagen en in vakantieperioden.

De verkiezingen van de FD Gazellen Awards voor de regio Zuid-Holland / Zeeland vinden plaats op dinsdag 11 november. Op 1 december volgt de landelijke verkiezing. De winnaars van de High Growth Awards worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op 19 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.