taxibord, taxi, daklicht

Bedrijfsoordeel ‘voldoende’ na taxi cao-controle openbaar

Het is voortaan voor iedereen te zien welk taxibedrijf een Bedrijfsoordeel ‘voldoende’ heeft ontvangen na een cao-controle van Sociaal Fonds Taxi (SFT). De instantie publiceert vanaf nu een overzicht van bedrijven met personeel in loondienst met het bedrijfsoordeel ‘voldoende’ op haar website. Dit is volgens de meest recente cao-afspraken.

Na afronding van een cao-controle geeft SFT een bedrijfsoordeel af. Het bedrijfsoordeel kan ‘voldoende’ of ‘onvoldoende’ zijn. Met dit document kunnen bedrijven aantonen wanneer zij voor het laatst door SFT gecontroleerd zijn.

Bedrijfsoordeel

Bedrijven dienen over een bedrijfsoordeel ‘voldoende’ te beschikken voor het aanvragen van het TX-Keurmerk. Daarnaast wordt een ‘voldoende’ soms als eis gesteld bij een inschrijving op een aanbesteding.

Taxibedrijven krijgen het bedrijfsoordeel als officieel document toegestuurd. Met dit document kunnen zij aantonen wanneer het bedrijf voor het laatst door SFT is gecontroleerd. En wat het bedrijfsoordeel was. Opdrachtgevers kunnen hiernaar vragen. SFT biedt opdrachtgevers nu de mogelijkheid om online na te kijken welke bedrijven een bedrijfsoordeel ‘voldoende’ hebben ontvangen.

Overzicht

Als een taxibedrijf niet vermeld wordt in het overzicht, heeft het waarschijnlijk het bedrijfsoordeel ‘onvoldoende’ gekregen. Tenzij het een nieuw bedrijf is. Nieuwe bedrijven met personeel in dienst worden na een jaar voor het eerst gecontroleerd en staan dus nog niet vermeld in het overzicht.

Op www.sociaalfondstaxi.nl/voldoende publiceert SFT een overzicht van bedrijven met personeel in loondienst met het bedrijfsoordeel ‘voldoende’. Daarbij staat ook vermeld wat de meest recente afgiftedatum is van het bedrijfsoordeel. Het overzicht wordt wekelijks geactualiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bedrijfsoordeel ‘voldoende’ na taxi cao-controle openbaar | TaxiPro
taxibord, taxi, daklicht

Bedrijfsoordeel ‘voldoende’ na taxi cao-controle openbaar

Het is voortaan voor iedereen te zien welk taxibedrijf een Bedrijfsoordeel ‘voldoende’ heeft ontvangen na een cao-controle van Sociaal Fonds Taxi (SFT). De instantie publiceert vanaf nu een overzicht van bedrijven met personeel in loondienst met het bedrijfsoordeel ‘voldoende’ op haar website. Dit is volgens de meest recente cao-afspraken.

Na afronding van een cao-controle geeft SFT een bedrijfsoordeel af. Het bedrijfsoordeel kan ‘voldoende’ of ‘onvoldoende’ zijn. Met dit document kunnen bedrijven aantonen wanneer zij voor het laatst door SFT gecontroleerd zijn.

Bedrijfsoordeel

Bedrijven dienen over een bedrijfsoordeel ‘voldoende’ te beschikken voor het aanvragen van het TX-Keurmerk. Daarnaast wordt een ‘voldoende’ soms als eis gesteld bij een inschrijving op een aanbesteding.

Taxibedrijven krijgen het bedrijfsoordeel als officieel document toegestuurd. Met dit document kunnen zij aantonen wanneer het bedrijf voor het laatst door SFT is gecontroleerd. En wat het bedrijfsoordeel was. Opdrachtgevers kunnen hiernaar vragen. SFT biedt opdrachtgevers nu de mogelijkheid om online na te kijken welke bedrijven een bedrijfsoordeel ‘voldoende’ hebben ontvangen.

Overzicht

Als een taxibedrijf niet vermeld wordt in het overzicht, heeft het waarschijnlijk het bedrijfsoordeel ‘onvoldoende’ gekregen. Tenzij het een nieuw bedrijf is. Nieuwe bedrijven met personeel in dienst worden na een jaar voor het eerst gecontroleerd en staan dus nog niet vermeld in het overzicht.

Op www.sociaalfondstaxi.nl/voldoende publiceert SFT een overzicht van bedrijven met personeel in loondienst met het bedrijfsoordeel ‘voldoende’. Daarbij staat ook vermeld wat de meest recente afgiftedatum is van het bedrijfsoordeel. Het overzicht wordt wekelijks geactualiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.