Bertho Eckhardt, KNV Taxi, voorzitter

Jaarevent KNV Taxi op 17 juni: op weg naar 2025

Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) Taxi organiseert op 17 juni het seminar ‘Toekomst van taxi en zorgvervoer’. Oktober vorig jaar organiseerde KNV taxi voor het eerst een Jaarevent, als start van de visievorming op taxi-en zorgvervoer in 2020/25.

Voorzitter Bertho Eckhardt presenteerde toen een ‘houtskoolschets’. Hoe staat taxi-en zorgvervoer er voor en welke scenario’s voor de toekomst zijn denkbaar?

Visie

Na oktober is KNV taxi met zijn leden aan de slag gegaan om de visie op de toekomst op te stellen. Dit met ondersteuning van adviesbureau Rijnconsult en met betrokkenheid van opdrachtgevers (gemeenten, zorgverzekeraars, enz.) en cliënt- en reizigersorganisaties.

“De visievorming is nu in volle gang en zal tijdens het eerstvolgende Jaarevent gepresenteerd worden”, meldt KNV. Het seminar is op woensdag 17 juni 2015, van 14 tot 21 uur (incl. walking diner), bij Mercedes-Benz te Utrecht.

Aanmelden kan via knvtaxi@knv.nl

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Jaarevent KNV Taxi op 17 juni: op weg naar 2025”

Webmasterforum|08.06.15|14:24

Hoe wil je nou in godsnaam een visie opstellen voor het zorgvervoer, je bent afhankelijk van de grillen van de zorgverzekeringen, die allang niet meer kijken naar Kwaliteit, maar liever zorgen dat de heren managers een mooie eindejaarsbonus krijgen.