BP, fleetmagement, Taxi Expo, tankpas

BP toont innovatieve fleetmanagement-software op Taxi Expo

Taxi-ondernemers en fleetmanagers die de operationele kosten van hun wagenpark willen verlagen, kunnen tijdens Taxi Expo 2015 terecht op de stand van BP, voor een demonstratie van hun nieuwste fleetmanagement-software BP FleetExpert. Gebaseerd op BP’s jarenlange ervaring op de zakelijke markt, biedt FleetExpert de gebruiker snel inzicht in zaken die essentieel zijn voor effectief wagenparkbeheer, zoals brandstofverbruik, CO2-uitstoot en noodzakelijk onderhoud.

BP noemt FleetExpert het resultaat van een zeer uitvoerige inventarisatie van de wensen en eisen van diverse bedrijven op het gebied van fleetmanagement. Op deze manier konden de functionaliteiten van de software zo goed mogelijk worden afgestemd op de praktijk. Het resultaat is een praktische innovatie die ondernemers en wagenparkbeheerders helpt bij de dagelijkse werkzaamheden én die operationele kosten verlaagt.

150 verschillende soorten rapportages

Met BP FleetExpert kunnen ondernemers en fleetmanagers volop profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebruiksinterface en dataverwerking. Of het nu gaat om vloten met vrachtauto’s en autobussen of wagenparken met personen- en bestelauto’s. Alle transacties die gemaakt zijn met een BP Tankpas worden automatisch en real-time in de software verwerkt. Deze gegevens kunnen vervolgens op zo’n 150 verschillende manieren worden gepresenteerd, bijvoorbeeld in de vorm van brandstofverbruik- of schaderapportages.

De installatie van BP FleetExpert is eenvoudig en de software kan geleverd worden voor één of meerdere gebruikers. Bovendien is het programma volledig af te stemmen op de specifieke behoeftes van een wagenpark. BP FleetExpert kan alle relevante informatie over het wagenpark verwerken, zoals de masterdata van voertuigen en chauffeurs, evenals transactiegegevens, zoals data en factuurinformatie. Zo omvat de software alle gebieden van het wagenpark, inclusief claim management en tolrapportages.

Besparen op operationele kosten

Met BP FleetExpert maakt BP haar expertise op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer voor iedereen beschikbaar. Voor wagenparkbeheerders betekent dit minder handmatig werk – en dus tijdsbesparing, snel inzicht en meer controle. Hierdoor is het mogelijk om flink te besparen op operationele kosten.

Tijdens Taxi Expo op 22 september, dé jaarlijkse netwerkdag voor de personenvervoerbranche en opdrachtgevers van taxi-aanbestedingen, kunnen geïnteresseerden op de stand van BP terecht voor een uitgebreide live-demonstratie van BP FleetExpert. Wie deze demo bijwoont, ontvangt van BP een schone verrassing in de vorm van een BP Car Wash-bon. Zo heeft men de eerste kostenbesparing direct op zak.

Meld je aan voor Taxi Expo 2015 op dinsdag 22 september via: www.taxi-expo.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

BP toont innovatieve fleetmanagement-software op Taxi Expo | TaxiPro
BP, fleetmagement, Taxi Expo, tankpas

BP toont innovatieve fleetmanagement-software op Taxi Expo

Taxi-ondernemers en fleetmanagers die de operationele kosten van hun wagenpark willen verlagen, kunnen tijdens Taxi Expo 2015 terecht op de stand van BP, voor een demonstratie van hun nieuwste fleetmanagement-software BP FleetExpert. Gebaseerd op BP’s jarenlange ervaring op de zakelijke markt, biedt FleetExpert de gebruiker snel inzicht in zaken die essentieel zijn voor effectief wagenparkbeheer, zoals brandstofverbruik, CO2-uitstoot en noodzakelijk onderhoud.

BP noemt FleetExpert het resultaat van een zeer uitvoerige inventarisatie van de wensen en eisen van diverse bedrijven op het gebied van fleetmanagement. Op deze manier konden de functionaliteiten van de software zo goed mogelijk worden afgestemd op de praktijk. Het resultaat is een praktische innovatie die ondernemers en wagenparkbeheerders helpt bij de dagelijkse werkzaamheden én die operationele kosten verlaagt.

150 verschillende soorten rapportages

Met BP FleetExpert kunnen ondernemers en fleetmanagers volop profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebruiksinterface en dataverwerking. Of het nu gaat om vloten met vrachtauto’s en autobussen of wagenparken met personen- en bestelauto’s. Alle transacties die gemaakt zijn met een BP Tankpas worden automatisch en real-time in de software verwerkt. Deze gegevens kunnen vervolgens op zo’n 150 verschillende manieren worden gepresenteerd, bijvoorbeeld in de vorm van brandstofverbruik- of schaderapportages.

De installatie van BP FleetExpert is eenvoudig en de software kan geleverd worden voor één of meerdere gebruikers. Bovendien is het programma volledig af te stemmen op de specifieke behoeftes van een wagenpark. BP FleetExpert kan alle relevante informatie over het wagenpark verwerken, zoals de masterdata van voertuigen en chauffeurs, evenals transactiegegevens, zoals data en factuurinformatie. Zo omvat de software alle gebieden van het wagenpark, inclusief claim management en tolrapportages.

Besparen op operationele kosten

Met BP FleetExpert maakt BP haar expertise op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer voor iedereen beschikbaar. Voor wagenparkbeheerders betekent dit minder handmatig werk – en dus tijdsbesparing, snel inzicht en meer controle. Hierdoor is het mogelijk om flink te besparen op operationele kosten.

Tijdens Taxi Expo op 22 september, dé jaarlijkse netwerkdag voor de personenvervoerbranche en opdrachtgevers van taxi-aanbestedingen, kunnen geïnteresseerden op de stand van BP terecht voor een uitgebreide live-demonstratie van BP FleetExpert. Wie deze demo bijwoont, ontvangt van BP een schone verrassing in de vorm van een BP Car Wash-bon. Zo heeft men de eerste kostenbesparing direct op zak.

Meld je aan voor Taxi Expo 2015 op dinsdag 22 september via: www.taxi-expo.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.