Taxi Expo, beursvloer

Nog één week tot Taxi Expo en Congres Contractvervoer

Nog één week en dan is de jaarlijkse Taxi Expo. Inmiddels hebben al 1.100 taxi-ondernemers en zzp-taxichauffeurs zich als bezoeker aangemeld. Op de vakbeurs zijn ruim 50 exposanten aanwezig. Gecombineerd met het interessante workshop-programma belooft het één van de meest succesvolle edities ooit te worden. Tijdens deze dag op dinsdag 22 september in Expo Houten vindt ook de vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats.

Heb je je nog niet aangemeld voor Taxi Expo of Congres Contractvervoer? Doe dat dan nu meteen via: www.taxi-expo.nl/registratie

Taxi Expo vakbeurs – avondopenstelling

Dit jaar is Taxi Expo voor het eerst ook ’s avonds geopend. Bezoek dus de hele dag de vakbeurs en eet ’s avonds een hapje mee. We zijn geopend van 10:00 tot 21:00 uur.Onderstaande exposanten zijn aanwezig op Taxi Expo 2015:


Congres Contractvervoer 2015

Innovaties bij taxi-aanbestedingen

Innovaties bij taxi-aanbestedingen staan centraal bij de vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer tijdens Taxi Expo 2015. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers, taxi-ondernemers en opdrachtgevers zoals gemeenten. Inmiddels hebben zich al 230 bezoekers aangemeld voor het congres.

Sessies:

 • 9:30 – 11:00 uur: De toekomst van de taxi-aanbesteding: innovatie
 • 11:30 – 13:00 uur: Vervoer gunnen zonder aanbesteding

Workshops voor de taxibranche

Taxi Expo is hét kennis-event voor de taxisector. Door de dag heen worden diverse workshops gehouden die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. Ze zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Taxi Expo 2015.Een overzicht van de verschillende onderwerpen:

 • Toekomstvisie Taxibranche 2025
 • TTO’s in Amsterdam
 • Flexibiliteit in tijden van Wet werk en zekerheid
 • De cliënt centraal bij het doelgroepenvervoer gemeente Rotterdam
 • De ZZP-er in de taxisector vanaf 1 januari 2016
 • TTO’s in Nederland
 • Cabman Online en Centrale
 • AppDUCO
 • Rijgedrag van taxichauffeurs monitoren en verbeteren
 • Tips voor het juist toepassen van de CAO Taxi
 • Alle informatie over de workshops via: www.taxi-expo.nl/workshops

Ruim 1.000 bezoekers

We kijken ernaar uit je volgende week te ontmoeten op Taxi Expo 2015, dinsdag 22 september in Expo Houten. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 taxi-ondernemers en zzp-taxichauffeurs zich geregistreerd voor dit evenement. Het belooft dus een drukke dag te worden!

Tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Team Taxi ExpoU las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nog één week tot Taxi Expo en Congres Contractvervoer | TaxiPro
Taxi Expo, beursvloer

Nog één week tot Taxi Expo en Congres Contractvervoer

Nog één week en dan is de jaarlijkse Taxi Expo. Inmiddels hebben al 1.100 taxi-ondernemers en zzp-taxichauffeurs zich als bezoeker aangemeld. Op de vakbeurs zijn ruim 50 exposanten aanwezig. Gecombineerd met het interessante workshop-programma belooft het één van de meest succesvolle edities ooit te worden. Tijdens deze dag op dinsdag 22 september in Expo Houten vindt ook de vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats.

Heb je je nog niet aangemeld voor Taxi Expo of Congres Contractvervoer? Doe dat dan nu meteen via: www.taxi-expo.nl/registratie

Taxi Expo vakbeurs – avondopenstelling

Dit jaar is Taxi Expo voor het eerst ook ’s avonds geopend. Bezoek dus de hele dag de vakbeurs en eet ’s avonds een hapje mee. We zijn geopend van 10:00 tot 21:00 uur.Onderstaande exposanten zijn aanwezig op Taxi Expo 2015:


Congres Contractvervoer 2015

Innovaties bij taxi-aanbestedingen

Innovaties bij taxi-aanbestedingen staan centraal bij de vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer tijdens Taxi Expo 2015. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers, taxi-ondernemers en opdrachtgevers zoals gemeenten. Inmiddels hebben zich al 230 bezoekers aangemeld voor het congres.

Sessies:

 • 9:30 – 11:00 uur: De toekomst van de taxi-aanbesteding: innovatie
 • 11:30 – 13:00 uur: Vervoer gunnen zonder aanbesteding

Workshops voor de taxibranche

Taxi Expo is hét kennis-event voor de taxisector. Door de dag heen worden diverse workshops gehouden die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. Ze zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Taxi Expo 2015.Een overzicht van de verschillende onderwerpen:

 • Toekomstvisie Taxibranche 2025
 • TTO’s in Amsterdam
 • Flexibiliteit in tijden van Wet werk en zekerheid
 • De cliënt centraal bij het doelgroepenvervoer gemeente Rotterdam
 • De ZZP-er in de taxisector vanaf 1 januari 2016
 • TTO’s in Nederland
 • Cabman Online en Centrale
 • AppDUCO
 • Rijgedrag van taxichauffeurs monitoren en verbeteren
 • Tips voor het juist toepassen van de CAO Taxi
 • Alle informatie over de workshops via: www.taxi-expo.nl/workshops

Ruim 1.000 bezoekers

We kijken ernaar uit je volgende week te ontmoeten op Taxi Expo 2015, dinsdag 22 september in Expo Houten. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 taxi-ondernemers en zzp-taxichauffeurs zich geregistreerd voor dit evenement. Het belooft dus een drukke dag te worden!

Tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Team Taxi ExpoU las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.