Volkswagen Transporter verkozen tot International Van of the Year 2016

De zesde generatie van de Volkswagen Transporter Euro 6 is uitgeroepen tot International Van of the Year 2016. Een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uit 24 Europese landen heeft dit tijdens de verkiezing besloten. De Transporter van Volkswagen ontvangt de onderscheiding al voor de derde keer in zijn bestaan.

Onlangs nam Eckhard Scholz, Chief Executive Officer van Volkswagen Bedrijfswagens, de award in ontvangst uit handen van Jarlath Sweeney, de juryvoorzitter van de verkiezing.

Flexibele bedrijfswagen

De jury noemde bij de uitreiking van de prijs de veelzijdigheid van de nieuwe Transporter als doorslaggevende factor. “Het is de ultieme oplossing voor zowel het vervoer van personen als goederen en uiterst geschikt voor maatwerk. Zo kunnen de zitplaatsen van de nieuwe Transporter Kombi flexibel worden ingericht. Op deze manier kan in een handomdraai extra materieel meegenomen worden op het moment dat niet alle zitplaatsen nodig zijn.”

Comfortabeler, veiliger, efficiënter

De jury roemde de zesde generatie van de Transporter onder andere om zijn verbeterde rijeigenschappen, efficiëntie en verfijnde afwerking. Allerlei features afkomstig van Volkswagen personenauto’s zorgen niet alleen voor ongekend comfort, maar vergroten ook de veiligheid. Bovendien is de DSG-versnellingsbak de beste in z’n klasse.

“De nieuwe Transporter is een geweldige plek om je dag in door te brengen” – Jury International Van of the Year Award –

Een mooie erkenning

Volkswagen ziet de prijs als een mooie erkenning voor de prestaties van het team, zo zei Scholz. “De International Van of the Year 2016 award is een zeer prestigieuze prijs. Wij zijn vooral blij dat wij deze belangrijke prijs ontvangen voor onze Transporter-serie in deze voor ons merk moeilijke tijd. Wij zien het als een signaal en stimulans voor een succesvolle start van wat een veelbelovend jaar 2016 gaat worden.”

Meer over de Volkswagen Transporter Kombi: www.vwbedrijfswagens.nl/modellen/transporter/kombi
Advertisement

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Volkswagen Transporter verkozen tot International Van of the Year 2016 | TaxiPro

Volkswagen Transporter verkozen tot International Van of the Year 2016

De zesde generatie van de Volkswagen Transporter Euro 6 is uitgeroepen tot International Van of the Year 2016. Een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uit 24 Europese landen heeft dit tijdens de verkiezing besloten. De Transporter van Volkswagen ontvangt de onderscheiding al voor de derde keer in zijn bestaan.

Onlangs nam Eckhard Scholz, Chief Executive Officer van Volkswagen Bedrijfswagens, de award in ontvangst uit handen van Jarlath Sweeney, de juryvoorzitter van de verkiezing.

Flexibele bedrijfswagen

De jury noemde bij de uitreiking van de prijs de veelzijdigheid van de nieuwe Transporter als doorslaggevende factor. “Het is de ultieme oplossing voor zowel het vervoer van personen als goederen en uiterst geschikt voor maatwerk. Zo kunnen de zitplaatsen van de nieuwe Transporter Kombi flexibel worden ingericht. Op deze manier kan in een handomdraai extra materieel meegenomen worden op het moment dat niet alle zitplaatsen nodig zijn.”

Comfortabeler, veiliger, efficiënter

De jury roemde de zesde generatie van de Transporter onder andere om zijn verbeterde rijeigenschappen, efficiëntie en verfijnde afwerking. Allerlei features afkomstig van Volkswagen personenauto’s zorgen niet alleen voor ongekend comfort, maar vergroten ook de veiligheid. Bovendien is de DSG-versnellingsbak de beste in z’n klasse.

“De nieuwe Transporter is een geweldige plek om je dag in door te brengen” – Jury International Van of the Year Award –

Een mooie erkenning

Volkswagen ziet de prijs als een mooie erkenning voor de prestaties van het team, zo zei Scholz. “De International Van of the Year 2016 award is een zeer prestigieuze prijs. Wij zijn vooral blij dat wij deze belangrijke prijs ontvangen voor onze Transporter-serie in deze voor ons merk moeilijke tijd. Wij zien het als een signaal en stimulans voor een succesvolle start van wat een veelbelovend jaar 2016 gaat worden.”

Meer over de Volkswagen Transporter Kombi: www.vwbedrijfswagens.nl/modellen/transporter/kombi
Advertisement

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.