onderzoek, vragenlijst, klanttevredenheid

Pensioenfonds Vervoer zoekt nieuw bestuurslid

Pensioenfonds Vervoer is op zoek naar een kandidaat bestuurslid namens de pensioengerechtigden, die via een verkiezing door de pensioengerechtigden zal worden gekozen. Beschikt iemand over de vereiste kennis van pensioen en vermogensbeheer en heeft hij affiniteit met de vervoerssector? Dan nodigt het Pensioenfonds hem uit zich kandidaat te stellen voor de verkiezing.

Kandidaten worden voorgedragen door de vakorganisaties FNV of CNV Vakmensen of een representatieve vereniging van pensioengerechtigden. Kandidaten hebben tot 7 januari 2016 de tijd om te reageren.

Pensioenfonds Vervoer

Pensioenfonds Vervoer beheert en verzorgt de pensioenen van meer dan 157.000 werknemers, ruim 89.000 pensioengerechtigden, meer dan 382.000 voormalig werknemers in de vervoerssector. Er zijn circa 7.900 werkgevers aangesloten bij Pensioenfonds Vervoer. Pensioenfonds Vervoer heeft een belegd vermogen van circa 20 miljard euro.

Het bestuur van het fonds bestaat uit acht leden. Vier bestuursleden namens werkgevers, drie bestuursleden namens werknemers en één bestuurslid namens pensioengerechtigden. De zetel voor het bestuurslid namens pensioengerechtigden is vacant.

Functieprofiel

Het kandidaat bestuurslid heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring met gelijksoortige bestuursfuncties. Kennis (ten minste op niveau A) van pensioen- en vermogensbeheer en de risico’s die hiermee gepaard gaan, is een vereiste. Wij verwachten dat de kandidaat affiniteit heeft met de vervoerssector.

De functie brengt een tijdsbeslag van minimaal één dag per week met zich mee. Voor de werkzaamheden ontvangt het bestuurslid een vergoeding conform de richtlijnen van de Pensioenfederatie. Een antecedentenonderzoek, een kennis- en competentietest en toetsing door De Nederlandsche Bank maken onderdeel uit van de procedure.

Reageren

Als iemand zich kandidaat wilt stellen, heeft hij tot 7 januari 2016 de tijd om per e-mail te reageren: carlamatthee@executivenetwork.nl. Het Pensioenfonds ziet de e-mail met kandidaatstelling voorzien van motivatie en curriculum vitae graag tegemoet.

Als iemand vragen heeft over deze vacature, kan hij contact opnemen met Carla Matthee via 070-5121933 of bovenstaand emailadres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Pensioenfonds Vervoer zoekt nieuw bestuurslid | TaxiPro
onderzoek, vragenlijst, klanttevredenheid

Pensioenfonds Vervoer zoekt nieuw bestuurslid

Pensioenfonds Vervoer is op zoek naar een kandidaat bestuurslid namens de pensioengerechtigden, die via een verkiezing door de pensioengerechtigden zal worden gekozen. Beschikt iemand over de vereiste kennis van pensioen en vermogensbeheer en heeft hij affiniteit met de vervoerssector? Dan nodigt het Pensioenfonds hem uit zich kandidaat te stellen voor de verkiezing.

Kandidaten worden voorgedragen door de vakorganisaties FNV of CNV Vakmensen of een representatieve vereniging van pensioengerechtigden. Kandidaten hebben tot 7 januari 2016 de tijd om te reageren.

Pensioenfonds Vervoer

Pensioenfonds Vervoer beheert en verzorgt de pensioenen van meer dan 157.000 werknemers, ruim 89.000 pensioengerechtigden, meer dan 382.000 voormalig werknemers in de vervoerssector. Er zijn circa 7.900 werkgevers aangesloten bij Pensioenfonds Vervoer. Pensioenfonds Vervoer heeft een belegd vermogen van circa 20 miljard euro.

Het bestuur van het fonds bestaat uit acht leden. Vier bestuursleden namens werkgevers, drie bestuursleden namens werknemers en één bestuurslid namens pensioengerechtigden. De zetel voor het bestuurslid namens pensioengerechtigden is vacant.

Functieprofiel

Het kandidaat bestuurslid heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring met gelijksoortige bestuursfuncties. Kennis (ten minste op niveau A) van pensioen- en vermogensbeheer en de risico’s die hiermee gepaard gaan, is een vereiste. Wij verwachten dat de kandidaat affiniteit heeft met de vervoerssector.

De functie brengt een tijdsbeslag van minimaal één dag per week met zich mee. Voor de werkzaamheden ontvangt het bestuurslid een vergoeding conform de richtlijnen van de Pensioenfederatie. Een antecedentenonderzoek, een kennis- en competentietest en toetsing door De Nederlandsche Bank maken onderdeel uit van de procedure.

Reageren

Als iemand zich kandidaat wilt stellen, heeft hij tot 7 januari 2016 de tijd om per e-mail te reageren: carlamatthee@executivenetwork.nl. Het Pensioenfonds ziet de e-mail met kandidaatstelling voorzien van motivatie en curriculum vitae graag tegemoet.

Als iemand vragen heeft over deze vacature, kan hij contact opnemen met Carla Matthee via 070-5121933 of bovenstaand emailadres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.