Taxi Expo, 2015, Expo Houten

Taxi Expo 2016 is op woensdag 12 én donderdag 13 oktober

Taxi Expo is voortaan weer op twee dagen en mét een feestavond. Taxi Expo is het jaarlijkse evenement voor de taxibranche en vindt dit jaar plaats op woensdag 12 en donderdag 13 oktober in Expo Houten. Taxi Expo 2016 is een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer met zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante workshops. Op de eerste dag van Taxi Expo 2016 vindt tevens de 5e editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats.

Taxi Expo 2016 wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met KNV.

2-daagse

“Vanwege het succes van 2015 hebben we besloten van Taxi Expo weer een 2-daagse beurs te maken”, zegt Joan Blaas, directeur TaxiPro. “De bezoeker heeft zo een extra de dag om de beurs te bezoeken. Door autonome groei en door het aanbieden van de extra beursdag verwachten we dat Taxi Expo 2016 zal worden bezocht door zo’n 1.500 taxi-ondernemers en zo’n 150 opdrachtgevers van contractvervoer.”

Het Congres Contactvervoer zal op woensdag 12 oktober 2016 plaats vinden. Op die dag is ook de feestavond. “Uit de evaluaties van vorig jaar bleek dat de sector dit heel graag wil. Daarom gaan we dat organiseren”, vertelt Blaas. “Op zowel de woensdag als de donderdag zijn er veel zeer interessante workshops te volgen voor de taxibranche.”

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo is de vakbeurs. Diverse toeleveranciers in de taxibranche tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Agenda

Save the date: Taxi Expo 2016; woensdag 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten.

Voeg Taxi Expo 2016 alvast toe aan je agenda.

Exposeren

Heeft u interesse om ook te exposeren op Taxi Expo 2016? Vraag dan de brochure op via: www.taxi-expo.nl/brochure-taxi-expo-2016/

Impressie Taxi Expo 2015

Bekijk de video-impressies van vorig jaar:

Video-impressie Taxi Expo 2015

Video-impressie Congres Contractvervoer 2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo 2016 is op woensdag 12 én donderdag 13 oktober | TaxiPro
Taxi Expo, 2015, Expo Houten

Taxi Expo 2016 is op woensdag 12 én donderdag 13 oktober

Taxi Expo is voortaan weer op twee dagen en mét een feestavond. Taxi Expo is het jaarlijkse evenement voor de taxibranche en vindt dit jaar plaats op woensdag 12 en donderdag 13 oktober in Expo Houten. Taxi Expo 2016 is een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer met zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante workshops. Op de eerste dag van Taxi Expo 2016 vindt tevens de 5e editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats.

Taxi Expo 2016 wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met KNV.

2-daagse

“Vanwege het succes van 2015 hebben we besloten van Taxi Expo weer een 2-daagse beurs te maken”, zegt Joan Blaas, directeur TaxiPro. “De bezoeker heeft zo een extra de dag om de beurs te bezoeken. Door autonome groei en door het aanbieden van de extra beursdag verwachten we dat Taxi Expo 2016 zal worden bezocht door zo’n 1.500 taxi-ondernemers en zo’n 150 opdrachtgevers van contractvervoer.”

Het Congres Contactvervoer zal op woensdag 12 oktober 2016 plaats vinden. Op die dag is ook de feestavond. “Uit de evaluaties van vorig jaar bleek dat de sector dit heel graag wil. Daarom gaan we dat organiseren”, vertelt Blaas. “Op zowel de woensdag als de donderdag zijn er veel zeer interessante workshops te volgen voor de taxibranche.”

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo is de vakbeurs. Diverse toeleveranciers in de taxibranche tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Agenda

Save the date: Taxi Expo 2016; woensdag 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten.

Voeg Taxi Expo 2016 alvast toe aan je agenda.

Exposeren

Heeft u interesse om ook te exposeren op Taxi Expo 2016? Vraag dan de brochure op via: www.taxi-expo.nl/brochure-taxi-expo-2016/

Impressie Taxi Expo 2015

Bekijk de video-impressies van vorig jaar:

Video-impressie Taxi Expo 2015

Video-impressie Congres Contractvervoer 2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.